Головна » Статті » Рецепти

Простий рецепт приготування брокколі
Один відомий кухар в телепередачі дав найпростіший рецепт приготування брюссельської капусти. Маленькі качани капусти мити не потрібно, опускаємо їх у киплячу підсолену воду хвилини на чотири і після виймаємо. Можна дати їм трохи охолонути, а можна відразу прямо гарячими викладати в сковороду і обсмажувати в рослинній олії. На блюдо викладаємо і сирком, присипаємо зеленню. Ось і все, страва готова!
Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: капусти, приготування

Рекомендовані рецепти:

Морквяно-апельсиновий пиріг
Рулет з абрикосовим джемом
Печиво горіхове
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Мигдальної-яблучний пиріг
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: