Смак горішків кеш'ю дуже підходить як для страв з м'яса, так і для салатів, крім того ці горіхи дуже поживні. Список потрібних для приготування інгредієнтів: 150 грамів курячого філе, 20 мілілітрів оливкової олії, 70 г болгарського перцю, 30 г цибулі-порею, 50 грамів консервованого ананаса, 10 мл апельсинового соку, 20 г горішків кеш'ю, 10 г крохмалю, листя салату, сіль і перець. Куряче філе потрібно нарізати невеликими кубиками, посолити і поперчити, запанірувати в крохмалі, а потім обсмажити у фритюрі до утворення золотистої скоринки. Болгарський перець помити і почистити, після чого порізати на великі кубики і обсмажити на розігрітому оливковому маслі, потім додати до нього філе, кільця цибулі-порею і нарізану шматочками консервований ананас, полити апельсиновим соком і тушкувати протягом п'яти хвилин. В кінці приготування додати горішки кешью і зняти з вогню. При подачі на стіл, прикрасити листям салату.