Головна » Статті » Рецепти

Роли з млинчиків і сьомги
Необхідні інгредієнти для приготування однієї порції таких ролів: 80 г слабосоленої сьомги, 40 г сиру, 10 г сиру з блакитною цвіллю, 50 г вершків, 20 г свіжого огірка, 20 г помідорів, 20 г лимона, 10 г червоної ікри, одна маслина, кріп; для тіста - 150 грамів молока, одне яйце, третину склянки борошна, 15 мл рослинного масла, цукор, сіль.
Змішати молоко, яйце, сіль і цукор, додати борошно і рослинне масло і з отриманого тесту посмажити млинці.
Четверту частину сьомги покласти в окрему миску, додати до риби сир, вершки, кріп, сир з блакитною цвіллю і подрібнити за допомогою блендера до стану однорідності.
Нарізку сьомги, яка залишилася, викласти шаром на дошку. Зверху покласти млинець і помазати підготовленої рибно-сирною пастою. Потім викласти зверху тоненько порізаний огірок і згорнути все в нещільний рулетик.
Одержаний рулет порізати поперек на середніх розмірів скибочки-роли і прикрасити порізаними овочами, червоною ікрою і зеленню кропу.
Просмотров: 516
Категория: Рецепти |
| Теги: сьомги, сіль

Рекомендовані рецепти:

Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Домашні чебуреки
Печінка, приготована з овочами
Смородиновий пиріг
Коктейльне печиво
Цукерки, бараночки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: