Необхідні інгредієнти для приготування однієї порції таких ролів: 80 г слабосоленої сьомги, 40 г сиру, 10 г сиру з блакитною цвіллю, 50 г вершків, 20 г свіжого огірка, 20 г помідорів, 20 г лимона, 10 г червоної ікри, одна маслина, кріп; для тіста - 150 грамів молока, одне яйце, третину склянки борошна, 15 мл рослинного масла, цукор, сіль. Змішати молоко, яйце, сіль і цукор, додати борошно і рослинне масло і з отриманого тесту посмажити млинці. Четверту частину сьомги покласти в окрему миску, додати до риби сир, вершки, кріп, сир з блакитною цвіллю і подрібнити за допомогою блендера до стану однорідності. Нарізку сьомги, яка залишилася, викласти шаром на дошку. Зверху покласти млинець і помазати підготовленої рибно-сирною пастою. Потім викласти зверху тоненько порізаний огірок і згорнути все в нещільний рулетик. Одержаний рулет порізати поперек на середніх розмірів скибочки-роли і прикрасити порізаними овочами, червоною ікрою і зеленню кропу.
|