Для втілення в життя цього кулінарного шедевра знадобляться тонкі ажурні млинці. Млинці готуємо самостійно, вони повинні бути добре просмаженими і еластичними, щоб не рвалися при загвинчуванні начинки. Начинку готувати будемо різну. Для першої начинки потрібні: куряче м'ясо, гриби печериці, варені яйця, картопля, майонез. Смажимо гриби часточками, картоплю відварюємо з м'ясом, нарізаємо дрібно м'ясо і картоплю, змішуємо з яйцями (роздавити вилкою) і з майонезом. Ось цим салатом фаршируємо частина готових млинчиків. Можна не до кінця загортати кожен млинець, згорнути у вигляді пакета.
Для другої начинки: куряче м'ясо, гриби, зелень, майонез і часник. Знову смажимо гриби, м'ясо варимо, потім змішуємо гриби і м'ясо (дрібно) плюс часник і зелень з майонезом, додаємо, салатом отриманим фаршируємо млинці.
Третя начинка: сир твердий, часник, огірки солоні, куряче м'ясо і гриби + майонез і зелень. Так само готуємо салат,все дуже дрібно нарізаючи, цим салатом третю порцію млинців наповнюємо. Приємного!