Є один дуже простий рецепт приготування домашніх цукерок. Я напишу саму суть приготування, кількість інгредієнтів не буду писати, оскільки тут можна варіювати кількістю і пропорцій за власним смаком та уподобаннями. Знадобляться апельсин, цукор або цукрова пудра, мигдаль, шоколад. Шоколад потрібен буде для самого верхнього шару, щоб надати конфеткам вид "магазинних".
З апельсина треба буде вичавити сік, зняти цедру (попередньо треба дуже добре промити шкірку). Мигдальні горіхи треба подрібнити дрібно дрібно. Цукрову пудру змішати з подрібненими горішками, розбавляємо соком і плюс сюди ж додаємо цедру. Завдяки соку маса вийде густою і щільною, ось цю масу треба рівним шаром на пакет викласти в морозильну камеру на деякий час викласти. Потім нарізати невеликі цукерки і кожну цукерку окремо занурити в теплу остигає попередньо розтоплений шоколад. Зберігати такі цукерки треба в холодильнику, щоб вони тримали свою форму. Приємного!