Таке масло доведеться як не можна до речі до ранкового сніданку або легкого перекусу. Масло дуже швидко готується, потрібна свіжа черемша (промита і ретельно просушена), потрібні так само волоські горіхи і масло вершкове. Горіхи ідеально підходять саме волоські, але за відсутністю таких можна фундук брати чи фісташки. За класичним рецептом потрібні волоські. Горіхи чистимо і обсмажуємо їх злегка. Потім обсмажені горіхи в блендер закладаємо, масла вершкового додаємо і черемшу (суху). Сюди ж потрібно ще й гірчиця (готова) додавати і сіль + перець мелений. Для аромату можна ще і пару ложечок масла волоського горіха додати, подрібнюємо в пюре і ставимо в холодильник. Пропорції: масло якісного вершкового 150 грам, пару ложок олії волоського горіха, столова ложка гірчиці, сіль і перець, черемші п'ятдесят грамів і близько сорока грамів волоських горішків (без шкаралупи зважуємо). Цікавий виходить смак, якщо замість горіхів додати гарбузове насіння і відповідно олія гарбузова. Приємного!