Готується такий салат на диво швидко - менше, ніж за 15 хвилин салат з креветками, капустою, соєю і кунжутом буде готовий. Продукти, які необхідні для приготування трьох порцій такого салату: 150 грамів пекінської капусти, 200 грамів креветок, 100 г консервованої пророщеної сої, 80 грамів темного соєвого соусу, 50 грамів салату, один помідор і один огірок, дві столові ложки кунжуту, зелень кропу і петрушки; для заправки салату - одна столова ложка сухих трав, одна столова ложка білого вина, пів чайної ложки лимонного соку, дві столових ложки оливкової олії, сіль і перець. Креветки слід відварити і очистити, листя салату і пекінської капусти порвати на великі шматочки; консервовану пророщену сою залити темним соєвим соусом і довести до кипіння, після чого дочекатися поки вона охолоне. Помідор і огірок помити, витерти і порізати на тонкі смужки. Все скласти в одну тарілку. Всі інгредієнти для заправки змішати і полити салат зверху, після чого перемішати. Готовий салат прикрасити креветками і зеленню і щедро посипати кунжутом.