Список інгредієнтів, які потрібні для приготування: для тесту - приблизно чотири склянки борошна, 150 г маргарину, два яйця, чотири столові ложки цукру, пів чайної ложки солі, шість столових ложок 25% сметани, пів чайної ложки розпушувача (можна замінити гашеного содою); для начинки - пів кілограма сиру, три столові ложки цукру, одне яйце, ванільний цукор. Для приготування тіста змішати маргарин, цукор і яйця, потім додати сметану і сіль і знову гарненько розмішати, після чого додати борошно і розпушувач і вимішувати тісто. Куля тесту відкласти на годинку. Для начинки потрібно змішати сир, цукор, яйце і ванільний цукор (останній інгредієнт додається за бажанням), якщо маса вийшла занадто рідкою, то можна додати одну-дві столові ложки борошна. Потім тісто треба розкачати в пласт товщиною десь пів сантиметра і вирізати з нього кружечки (це можна зробити за допомогою склянки чи чашки). Начинку викласти на край гуртка, а іншою половинкою накрити начинку і прищепнуть пальцями краю сочника. Підготовлені таким чином сочники викласти на деко, змащене рослинним маслом. Зверху змастити сочники яйцем і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 25 хвилин.
|