Головна » Статті » Рецепти

Сочники
Список інгредієнтів, які потрібні для приготування: для тесту - приблизно чотири склянки борошна, 150 г маргарину, два яйця, чотири столові ложки цукру, пів чайної ложки солі, шість столових ложок 25% сметани, пів чайної ложки розпушувача (можна замінити гашеного содою); для начинки - пів кілограма сиру, три столові ложки цукру, одне яйце, ванільний цукор.
Для приготування тіста змішати маргарин, цукор і яйця, потім додати сметану і сіль і знову гарненько розмішати, після чого додати борошно і розпушувач і вимішувати тісто. Куля тесту відкласти на годинку.
Для начинки потрібно змішати сир, цукор, яйце і ванільний цукор (останній інгредієнт додається за бажанням), якщо маса вийшла занадто рідкою, то можна додати одну-дві столові ложки борошна.
Потім тісто треба розкачати в пласт товщиною десь пів сантиметра і вирізати з нього кружечки (це можна зробити за допомогою склянки чи чашки). Начинку викласти на край гуртка, а іншою половинкою накрити начинку і прищепнуть пальцями краю сочника. Підготовлені таким чином сочники викласти на деко, змащене рослинним маслом. Зверху змастити сочники яйцем і поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, приблизно на 25 хвилин.
Просмотров: 521
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, пів

Рекомендовані рецепти:

Шашлик на маївку з свинини
Оселедець у східному стилі
Чорничні кекси
Персиковий торт-суфле
Хрустка випічка
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: