Головна » Статті » Рецепти

Картопля гассель (рецепт)
Страва з незвичайною назвою картопля "Гассель" відноситься до скандинавської кухні. Блюдо дуже святковий і досить таки не складна в приготуванні. На одному великому деку можна приготувати відразу кілограм картоплі, цього вистачить для того, щоб нагодувати всіх гостей або голодних домочадців.))
Картоплю бажано брати однакового розміру, миємо і чистимо всі картоплини і трохи обсушуємо. Потім треба нарізати кожну картошину на шматочки, але до кінця не дорезаем. Укладаємо картоплю столову ложку і прямо у ложці ріжемо, так до кінця часточки не нарізаються.

Всі нарізані таким чином картоплини треба змастити пензликом рослинною олією і посолити. Можна додати спецій. Потім беремо дрібні сухарі (змолоти в блендері сухий хліб) і цими сухариками посипаємо картоплю (між часточками теж треба посипати).

Духовку розігріти, деко поставити в духовку і близько години запекать.Температура + 200. Пару раз маслом змастити картоплю.
Приємного апетиту!
Просмотров: 481
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, треба

Рекомендовані рецепти:

Бразильський сирний хліб
Пиріг з гарбузом і ківі
Кекс "селянські"
Тортик "На графських руїнах"
Тайський салат
Геркулесові смужки з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: