Головна » Статті » Рецепти

Рагу з баранини
Список необхідних для приготування рагу інгредієнтів: на половину кілограма баранини потрібно взяти приблизно 800 грамів картоплі, одну моркву, одну ріпу, одну ріпчасту цибулину, одну столову ложку рослинного масла, трохи борошна, петрушку, томатну пасту, лавровий листок, сіль і чорний мелений перець.
Баранину треба нарубати разом з кісткою на шматочки середнього розміру, посипати сіллю і перцем, а потім трохи обсмажити, посипати борошном і смажити ще хвилин п'ять і перекласти м'ясо в чавунну каструлю. На сковороду, в якій смажилося м'ясо, влити невелику кількість води (приблизно половину склянки), прокип'ятити і влити в каструлю з бараниною, долити туди ще 450 грамів води, додати томатне пюре і тушкувати близько 20 хвилин, закривши кришкою. Після додати до м'яса нарізану невеликими шматочками картоплю, моркву, цибулю, ріпу, перець, лавровий лист і довести до готовності. При подачі до столу страву слід посипати дрібно порізаною зеленню петрушки.
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: посипати, одну

Рекомендовані рецепти:

Кекс "Мармурова"
Рибні зрази з зеленню та маслом
Рецепт "Хрусткого" салату
Смажена картопля з часниковими стрілками
Пиріг з горіхами
Булочки "Кишеньки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: