Головна » Статті » Рецепти

Картопля "По-Чеховски"
Це чудове, просте і смачне блюдо можна готувати як під час пікніка на природі, так і вдома в духовці, а з овочевим соусом така картопля буде ще смачніше!
Для приготування такої картопельки вам знадобляться такі продукти: кілька штук молодих картоплин, кілька гілочок кропу, вершкове масло, часник, сіль і фольга, в яку буде необхідно загортати картоплю; для соусу - один великий помідор, один баклажан і один болгарський перець, зубчик часнику, одна столова ложка сметани, перець і сіль, зелень кропу.
Картоплю добре вимити і обсушити, ну а потім на кожній картоплині необхідно зробити кілька надрізів, при цьому потрібно вийняти і викинути вирізані тонкі часточки картоплі. З олії, подрібненого кропу і часнику і солі зробити суміш, яку потім ретельно обмазати кожну картоплину. Обернути щільно картоплини в фольгу і викласти на деко.
Для соусу потрібно вогнетривкої формі запекти в протягом 15 хвилин в духовці при 180 градусах овочі, зробивши на них попередньо надрізи. Коли овочі охолонуть, їх потрібно очистити від шкірки, а перець від насіння, потім перемолоти в блендері разом зі сметаною і часником, суміш посолити і поперчити.
Соус перелити в вогнетривкі соусниці і запікати разом з картоплею в розігрітій духовці близько півгодини (до готовності картоплі).
Просмотров: 692
Категория: Рецепти |
| Теги: духовці, кілька

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з полуницею
Лінивий пиріг на кефірі (рецепт)
Лимонне задоволення
Запечена цибуля (рецепт)
Італійські медові пончики
Галушки з сиру з овочами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: