Чізкейк готувати довго (в усякому разі саме за цим рецептом), при цьому температура не повинна бути занадто висока. Самий верхній шар - сметана, середній шар - сир або сир "Філадельфія", нижній шар - твердий корж, він готується з масла і печива. Інгредієнти: печиво будь сухе двісті грам масла вершкового до ста грам, кориця, три яйця, 800 гр. сиру, 150 гр. цукру, 300 гр. цукру, ванілін, лимонна цедра.
Масло змішуємо з печивом, подрібнюємо в крихту і дно форми цієї крихтою устеляємо. Корж п'ять випікаємо хвилин, потім сир з яйцями, з ваніліном і змішуємо з цукром, на корж виливаємо і ще годину випікаємо, але температура + 160. Повністю остуджуємо чізкейк, збиваємо сметану з двома ложками цукру і на чізкейк виливаємо і запікаємо ще сім хвилин при двохсот градусах. Після цього чізкейк треба буде знову остудити, не виймати з форми. Потім виймаємо з форми, ставимо в холодильник. Це блюдо смачно саме холодним. Приємного!
|