Головна » Статті » Рецепти

Чізкейк (рецепт)
Чізкейк готувати довго (в усякому разі саме за цим рецептом), при цьому температура не повинна бути занадто висока. Самий верхній шар - сметана, середній шар - сир або сир "Філадельфія", нижній шар - твердий корж, він готується з масла і печива.
Інгредієнти: печиво будь сухе двісті грам масла вершкового до ста грам, кориця, три яйця, 800 гр. сиру, 150 гр. цукру, 300 гр. цукру, ванілін, лимонна цедра.

Масло змішуємо з печивом, подрібнюємо в крихту і дно форми цієї крихтою устеляємо. Корж п'ять випікаємо хвилин, потім сир з яйцями, з ваніліном і змішуємо з цукром, на корж виливаємо і ще годину випікаємо, але температура + 160.
Повністю остуджуємо чізкейк, збиваємо сметану з двома ложками цукру і на чізкейк виливаємо і запікаємо ще сім хвилин при двохсот градусах. Після цього чізкейк треба буде знову остудити, не виймати з форми. Потім виймаємо з форми, ставимо в холодильник. Це блюдо смачно саме холодним.
Приємного!
Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: форми, чізкейк

Рекомендовані рецепти:

Шинка, запечена з ананасами
Пудинг з фініками
Трюфелі з апельсинових скоринок
М'яке гарбузове печиво
Смажена картопля з часниковими стрілками
Житні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: