Головна » Статті » Рецепти

Морквяно-вівсяні мафіни (рецепт)
Ці маффіни можна сміливо віднести до найсмачнішим, найкориснішим і найменш калорійним. Тут присутній морквина, крупа вівсяна плющення (корисні обидва інгредієнта).Продукты: морквини двісті грам, п'ятдесят грам масла, меду сто грам, одне яйце і пів склянки борошна, чайна ложечка розпушувача і пів склянки вівсяних пластівців, жменю горіхів і п'ятдесят грам цукру.

Моркву миємо, чистимо, подрібнюємо (дрібна терка або блендером), мед з маслом змішуємо (в миску одну з'єднуємо і відправляємо в мікрохвильову піч). Змішуємо масло + мед і моркву терту, сюди ж і вбиваємо яйце, всипаємо цукор і борошно з вівсяними пластівцями, розпушувач. Тісто готове, горіхи волоські можна прямо в тісто додати або посипати вже зверху присипати). Попередньо дрібно подрібнюємо ножем горішки.

паперові Формочки маслом можна не змащувати, а металеві формочки обов'язково попередньо змащуємо. Тісто викладаємо, не до країв формочок, горішками прикрашаємо. Випікаємо пів години, встановивши температуру 170 градусів.
Приємного!
Просмотров: 942
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, пів

Рекомендовані рецепти:

Печенюшки "Міні"
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Холодець з курки
Слойки з бутербродніци
Три рецепти хачапурі
Готуємо кіш
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: