Список продуктів: окіст молодого поросяти приблизно на два-два з половиною кілограми; для маринаду - одна цибулина, п'ять зубчиків часнику, три гілочки розмарину, 50 мл густого томатного соку, дві столові ложки винного оцту, дві столові ложки діжонської гірчиці, червоний гострий перець, сіль; для глазурі - 50 мл вишневого сиропу, одна столова ложка бальзамічного оцту, одна чайна ложка кисло-солодкого соуса.Окорок потрібно помити і вискобліть, а при необхідності вимочити в холодній воді 12 годин. Приготувати маринад з подрібненої цибулі, дрібно порізаного часнику, розмарину, густого томатного соку, оцту, солі і перцю. Маринад вийде досить густим, цією сумішшю слід натерти окіст і маринувати протягом 6-12 годин. Після цього окіст загорнути у фольгу і поставити на півтори години в попередньо розігріту до 180 градусів духовку. Приготувати суміш для глазурі з густого вишневого сиропу, бальзамічного оцту і кисло-солодкого соусу і змастити окіст зверху, потім перекласти окіст в чисту фольгу і поставити в духовку ще на 15 хвилин. Після цього запікати 10 хвилин при режимі гриля.