Продукти, які знадобляться для приготування даного страви: близько 400 г стручкової квасолі, одна велика або дві середні цибулини, два-три помідори, один-два зубчики часнику, два курячих яйця, пучок петрушки, близько чайної ложки солі, рослинна олія для смаження. Стручкову квасолю слід помити і нарізати на шматочки приблизно 4-5 сантиметрів (це зручніше робити ножицями). Помідори помити і порізати на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю потрібно почистити на дрібні кубики і обсмажити до світло-золотистого кольору на рослинній олії, додати до смаженого цибулі помідори і тушкувати до тих пір, поки помідори не перетворяться в густий томатний соус. Тим часом квасолю необхідно покласти в злегка солону киплячу воду і варити до напівготовності (близько 10 хвилин), важливо не переварити квасоля, щоб вона не вийшла занадто м'якою. Перекласти квасолю в сковороду до помідорів і цибулі і обсмажувати помішуючи протягом 10-15 хвилин. Блюдо трохи посолити за смаком, додати подрібнену зелень петрушки і перемішати. Яйця збити і додати в сковороду, постійно помішуючи. Коли яйця перестануть бути рідкими, додати дрібно нарізаний часник і зняти страву з вогню.