Необхідні продукти: одна морквина, по одному баклажана і кабачка, цибулі червоного дві штуки і два свіжих помідора, три зубки часнику, трохи цибулі пір'яного і один гострий перець (перець чилі). Для приготування маринованих овочів потрібно маринад, його готувати ми будемо з: олія рослинна десять столових ложок, оцту бальзамічного сто грамів, дві столові ложки цукру, по одній чайній ложці сухого чебрецю і солі, чайна ложка майорану (теж сухий) і видавлений через прес часник (два зубчики).
Попередньо слід нарізати тонкими колечками кабачок, баклажан, моркву. Потім ці колечка швидко обсмажуємо на грилі або в духовці на решітці запікаємо. Помідори нарізаємо крупно, цибулю нарізаємо не крупно, гострий перець кільцями (насіння викидаємо). Тепер всі овочі можна змішати в банку однієї і залити приготовленим маринадом (просто всі інгредієнти для маринаду ретельно змішуються). Банку щільно закупорюється і в прохолодне місце на ніч ставиться. Бажано періодично банку перевертати або струшувати, щоб маринад діставався всім овочам.