Головна » Статті » Рецепти

Мариновані овочі (рецепт)
Необхідні продукти: одна морквина, по одному баклажана і кабачка, цибулі червоного дві штуки і два свіжих помідора, три зубки часнику, трохи цибулі пір'яного і один гострий перець (перець чилі).
Для приготування маринованих овочів потрібно маринад, його готувати ми будемо з: олія рослинна десять столових ложок, оцту бальзамічного сто грамів, дві столові ложки цукру, по одній чайній ложці сухого чебрецю і солі, чайна ложка майорану (теж сухий) і видавлений через прес часник (два зубчики).

Попередньо слід нарізати тонкими колечками кабачок, баклажан, моркву. Потім ці колечка швидко обсмажуємо на грилі або в духовці на решітці запікаємо. Помідори нарізаємо крупно, цибулю нарізаємо не крупно, гострий перець кільцями (насіння викидаємо). Тепер всі овочі можна змішати в банку однієї і залити приготовленим маринадом (просто всі інгредієнти для маринаду ретельно змішуються). Банку щільно закупорюється і в прохолодне місце на ніч ставиться. Бажано періодично банку перевертати або струшувати, щоб маринад діставався всім овочам.
Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулі, банку

Рекомендовані рецепти:

Турецький хліб
Кекс з родзинками і горіхами
Омлет "сумка мисливця"
Картопляне пюре з базиліком
Коб-салат
Салат з горбушею (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: