Головна » Статті » Рецепти

Запечені свинячі реберця
На півтора кілограма свинячих реберець буде потрібно: для маринаду - шість склянок води, чверть склянки томатної пасти, одна ріпчаста цибулина середнього розміру, п'ять-шість штучок чорного перцю горошком, чотири штучки гвоздики, одна їдальня ложка лимонного соку, червоний перець або гострий соус - на смак; для соусу - дві столові ложки меду, одна столова ложка гірчиці, червоний перець або гострий соус - за смаком.
Реберця промити і нарізати порційними шматками. Ріпчасту цибулю крупно нарізати. Всі необхідні для приготування маринаду інгредієнти змішати в каструльці, поставити на вогонь і кип'ятити протягом приблизно 15 хвилин, після чого
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: маринаду, червоний

Рекомендовані рецепти:

"Торф'яної пиріг"
Грінки з беконом та помідорами
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Ажурні млинці (рецепт)
Морквяний торт з сушеної журавлини
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: