Головна » Статті » Рецепти

Паніні з сиром
Паніні - італійський закритий бутерброд.
Продукти: чотири булочки, 60 грамів сиру «Маасдам», 80 грамів сиру «Пармезан», 150 мл молока, 20 г вершкового масла, курячий жовток, курячий білок, 25 г пшеничного борошна, трохи меленого мускатного горіха, сіль, чорний перчик.

Готуємо бешамель: у каструлі розтоплюємо масло, кладемо борошно, ретельно розтираємо грудочки і трохи обсмажуємо. Знімаємо з плити, наливаємо молоко, збиваємо. Повертаємо каструльку на вогонь, постійно помішуючи, доводимо до бешамель кипіння, приправляємо сіллю, мускатним горіхом і перцем.

Сир «Маасдам» ріжемо кубиками, а «Пармезан» тремо на тертці. У бешамель додаємо жовток, тертий сир і перемішуємо. Булки розрізаємо, виймаємо м'якоть. Кладемо в булки кубики сиру. Білки збиваємо в піну і обережно вводимо в бешамель.

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Наповнюємо булки соусом і запікаємо десять-п'ятнадцять хвилин. За цей час начинка стане золотавою і дуже смачною.
Такі паніні треба їсти гарячими.
Просмотров: 687
Категория: Рецепти |
| Теги: паніні, бешамель

Рекомендовані рецепти:

Екзотична яловичина
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Салат з грейпфрутом
Паштет по-східному
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: