Головна » Статті » Рецепти

Курячі "клубочки" з рисом
Просте і доступне блюдо і за складом, і в приготуванні, але разом з цим смачне, ситне і досить оригінальне!
Список продуктів, які знадобляться вам для приготування даного страви: 400 г курячого філе, 400 г грибів, один стакан відвареного рису, одне куряче яйце, дві репчатых цибулини середніх розмірів, один пласт готового магазинного листкового тіста, рослинна олія, сіль, перець, приправа до курки.
Дві ріпчасті цибулини очистити і подрібнити, куряче філе дрібно порізати. Обсмажити подрібнене філе і цибулю на рослинному маслі. Гриби нарізати кубиками і теж додати до поджаривающимся цибулі і курячому філе. Всю цю масу посолити, поперчити і додати приправу для курки. Обсмажувати до золотистого кольору.
Обсмажені гриби, філе і цибулю змішати з вареним рисом і зліпити з отриманої маси кульки середніх розмірів. Покупне листкове тісто порізати на тонкі смужки і обмотати ними кульки-клубочки. Яйце злегка збити і змастити ним кожен "клубочок". Запікати "клубочки" в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
Просмотров: 649
Категория: Рецепти |
| Теги: курки, філе

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Горіхово-кавовий пиріг
Горіхові рогалики
Вишневий штрудель з сиром
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Рулет з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: