Головна » Статті » Рецепти

Паннакотта кавова (рецепт)
Смачний десерт, з чудовим ароматом кави... Паннакотта підходить для святкових застіль, але можна і будній непогожий день побалувати себе улюблену таким чудовим десертом.))
Потрібні такі інгредієнти: сто грамів цукру (підходить звичайний білий, але краще взяти коричневий цукор), апельсинового лікеру дві ложки, одна ложка кави (тільки розчинна), третину склянки води і десять грам желатину, свіжих вершків півлітра.

Приготування панакоти: спочатку розчиняємо у воді желатин, правильно закладати його спочатку в холодну воду, а вже потім або на водяній бані або в мікрохвильовій печі до гарячого стану довести - желатин добре розчиниться.
Вершки на слабкому вогні прогріваємо,сюди ж цукор з кавою всипаємо, розчинений желатин, лікер (замість апельсинового можна кавовий влити). Перемішуємо, гріємо, але не кип'ятимо. Знімаємо з вогню, ретельно перемішуємо, потім розливаємо по формах, охолодити до теплого при кімнатній температурі і потім вже ставимо в холодильник. При подачі на блюдце з формочок перекладаємо.
Приємного!
Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: Желатин, спочатку

Рекомендовані рецепти:

Закусочні рибні кульки
"Торф'яної пиріг"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Рибка по-провансальски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: