Головна » Статті » Рецепти

Вареники з редькою
Список інгредієнтів: для тіста - дві склянки борошна, пів чайної ложки солі, дві столові ложки рослинного масла, одну склянку окропу; для начинки - 600 г редьки, одна або дві великі морквини, одна-дві цибулини, рослинне масло, перець, сіль.
Борошно просіяти, додати до неї сіль і перемішати, в середині гірки борошна зробити поглиблення, додати рослинне масло і окріп. Дати масі трохи охолонути і гарненько вимісити до однорідності, підсипаючи по мірі необхідності борошно. Потім тісто накрити і дати полежати 15-20 хвилин.
Цибулю подрібнити, редьку та моркву помити, почистити і натерти на крупній тертці. Розігріти на сковороді олію і обсмажити спочатку цибулю, а потім додати до нього моркву і редьку, все це обсмажувати до готовності (начинка повинна стати сухий), поперчити і посолити. Дати начинці повністю охолонути.
Зліпити з тіста вареники і потім відварити їх, варяться ці вареники дуже швидко, протягом 3-5 хвилин.
Готові вареники викласти в миску і змастити маслом.
Просмотров: 703
Категория: Рецепти |
| Теги: вареники, дати

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Італійські медові пончики
Здобні рогалики з какао
Рулет з макової начинкою
Пиріжки з каррі з яловичини
Курка, запечена з травами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: