Головна » Статті » Рецепти

"М'ясна картопелька" (рецепт)
Для того, щоб приготувати таку незвичайну картоплю вам будуть потрібні наступні продукти: п'ять-сім шматочків свинячої грудинки, п'ять-сім картоплин середнього розміру (велику картоплю краще не брати), дві столові ложки рослинної олії, щіпка червоної паприки, пучок кропу або петрушки, сіль.
Смужки свинячої грудинки гарненько відбити, після чого посолити і приправити червоною паприкою. Картоплю почистити (якщо він все-таки великий, то його слід відварити до напівготовності). Кожну підготовлену картоплину по черзі обернути відбитим шматочком свинячої грудинки. Викласти картоплю вже загорнутий в полосочки грудинки у форму для запікання, яку попередньо слід трошки змастити рослинним маслом. Форму з картоплею поставити в духовку, яку необхідно попередньо розігріти до температури 180-200 градусів і запікати страву протягом 25-30 хвилин. Після цього вже готову картоплю викласти на блюдо і зверху посипати подрібненою зеленню петрушки або кропу.
Просмотров: 479
Категория: Рецепти |
| Теги: грудинки, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Болгарський картопляний салат
Пиріг з сиром
Домашні чебуреки
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Відкриті булочки з персиком
Печенюшки "Міні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: