Головна » Статті » Рецепти


Це печиво завдяки журавлині дійсно має рожевий відтінок і кислуватий журавлинний смак, тому його рясно посипають цукровою пудрою.
Для печива потрібні наступні інгредієнти: 100 г журавлини, два курячих яйця, 100 грамів цукру, 100 г пшеничного борошна, одна чайна ложка розпушувача, половина чайної ложки харчової соди, цілі ягоди журавлини для прикраси і цукрова пудра для посипання.
Журавлину пропустити через м'ясорубку або змолоти блендером, повинна буде не вийде густа текуча маса....
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачні булочки можна готувати з різними начинками, основою яких буде вершкове масло. Змішуйте його з ароматними травами, шинкою, сиром, часником - загалом, додавайте що подобається.

Для тіста знадобиться 20 грам свіжих дріжджів, столова ложка цукру, чайна ложка солі, дві столові ложки рослинної олії, 200 мл молока (або води), 450-500 грамів борошна.
Перший варіант начинки: 70 грам вершкового масла, 2 зубчики часнику, зелень кропу або петрушки, сіль....
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Список необхідних продуктів для того, щоб приготувати такий салатик: для салату - 6-7 листочків салату, два середніх помідора, один огірок середнього розміру,10 штук великих варено-морожених очищених креветок, 100 грамів м'яса варено-морожених кальмарів, сік з половини лимона, дві-три столові ложки консервованої кукурудзи, трохи зеленої цибульки; для заправки - чотири столові ложки рослинної олії (краще оливкової), чверть чайної ложки сухої м'яти, половина чайної ложки сухого чебрецю, половина чайної ложки сухого часнику...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Солененькие і хрусткі палички з сирним смаком. У тісто можна додавати насіння, кунжут, свіжу зелень, різні спеції та приправи (з прованськими травами дуже смачно виходить). Сир краще брати погостріше, наприклад, Голландська або Російський.
Що потрібно з продуктів:
75 грам вівсяних пластівців (це майже повний гранований стакан, по обідок)
75 грам борошна (2/3 склянки)
75 грам вершкового масла (або маргарину)
50 грам тертого сиру
Три столові ложки молока
Сіль,...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Капуста кольрабі є дуже корисним для здоров'я овочем і з неї виходять дуже смачні страви! Ось рецепт одного з них - фаршированої запеченої кольрабі.
Для цієї страви будуть необхідні такий набір інгредієнтів: 1,2 кілограма капусти кольрабі, 250 грамів курячого філе (краще грудки), 100 грамів печериць, 50 г моркви, 100 г консервованого зеленого горошку, 100-150 г сиру твердих сортів, 30-40 грамів рослинної олії, зелень кропу, сіль і перець за смаком.
Переглядів: 732
Рецепти | | Коментарі (0)

Думаю, в сезон яблук цей рецепт буде дуже до речі. Смак гірчиці можна регулювати додаванням оцту і цукру, але не захоплюватися, щоб не перебити тонкий аромат і смак яблук.
Ось що нам знадобиться:
Три кислих яблука (ідеально підійде Антонівка)
Три столові ложки сухої гірчиці в порошку
Три столові ложки білого винного оцту
Дві столові ложки цукру
Чайна ложка солі
Кілька горошин чорного запашного перцю

Яблука миємо,...
Переглядів: 715
Рецепти | | Коментарі (0)

За цим рецептом можна зробити печиво з будь-якими горішками, не тільки з мигдалем. Цілком підійдуть і волоські, фундук, потрібно лише підібрати відповідну есенцію або зробити печиво без ароматизатора.
100 грам мигдалю
50 г дрібного цукру
Дві столові ложки борошна
Три яєчних білка
Дві - три крапельки мигдальної есенції

Мигдальні горішки залити окропом на десять хвилин, потім воду злити, зняти з горішків шкірку, обсушити їх на серветці. Щоб...
Переглядів: 757
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей незвичайний хліб приведе в захват дітей, так і дорослим він цілком може сподобатися!
Необхідні продукти: 500-600 грамів пшеничного борошна, 300 г молока або води, 50 грамів рослинної масла40 грамів дріжджів, дві чайних ложки солі, по дві столові ложки соку буряка, моркви і шпинату, одна столова ложка цукру.
Дві столові ложки з верхом борошна, невелика кількість цукру і дріжджі залити 100 грамами теплого молока і залишити під рушником на...
Переглядів: 802
Рецепти | | Коментарі (0)

Напевно такої солі ви в магазині не купите, це унікальний продукт, який можна приготувати самостійно. Апельсинова сіль ідеально підходить для заправки різних пряних соусів (можна експериментувати), годиться для запіканок, для випічки, для супів (особливо за тайським рецептами). Загалом, це незвичайна сіль, яка ароматна та корисна. Корисна тому, що сіль використовується справжня морська, а не поварена.
Як готується апельсинова сіль: великий апельсин треба ретельно промити і нарізати його тонкими кільцями....
Переглядів: 678
Рецепти | | Коментарі (0)

Булочки з явно вираженим сирним смаком, хрусткою скоринкою і м'які-м'які всередині. Дуже вдалий рецепт дріжджовий випічки з сиром.

Ось що нам знадобиться:
Три склянки борошна (може трохи більше)
Чайна ложка з невеликою гіркою сухих дріжджів
Половина чайної ложки солі
Чайна ложка цукру
250 мл теплої води
Дві столових ложки рослинного масла
150 грам сиру в тісто + 50 грам на посипання
Одне яйце для змащування булочок
Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3131-3140 3141-3150 3151-3160 3161-3170 3171-3180 ... 4691-4700 4701-4708