Головна » Статті » Рецепти |
Це печиво завдяки журавлині дійсно має рожевий відтінок і кислуватий журавлинний смак, тому його рясно посипають цукровою пудрою. Для печива потрібні наступні інгредієнти: 100 г журавлини, два курячих яйця, 100 грамів цукру, 100 г пшеничного борошна, одна чайна ложка розпушувача, половина чайної ложки харчової соди, цілі ягоди журавлини для прикраси і цукрова пудра для посипання. Журавлину пропустити через м'ясорубку або змолоти блендером, повинна буде не вийде густа текуча маса.... |
Цей незвичайний хліб приведе в захват дітей, так і дорослим він цілком може сподобатися! Необхідні продукти: 500-600 грамів пшеничного борошна, 300 г молока або води, 50 грамів рослинної масла40 грамів дріжджів, дві чайних ложки солі, по дві столові ложки соку буряка, моркви і шпинату, одна столова ложка цукру. Дві столові ложки з верхом борошна, невелика кількість цукру і дріжджі залити 100 грамами теплого молока і залишити під рушником на... |