Головна » Статті » Рецепти

Рожеве бісквітне печиво з журавлиною
Це печиво завдяки журавлині дійсно має рожевий відтінок і кислуватий журавлинний смак, тому його рясно посипають цукровою пудрою.
Для печива потрібні наступні інгредієнти: 100 г журавлини, два курячих яйця, 100 грамів цукру, 100 г пшеничного борошна, одна чайна ложка розпушувача, половина чайної ложки харчової соди, цілі ягоди журавлини для прикраси і цукрова пудра для посипання.
Журавлину пропустити через м'ясорубку або змолоти блендером, повинна буде не вийде густа текуча маса. Якщо вийде занадто рідке, журавлину необхідно буде трохи проварити до потрібної густоти.
Білки відокремити від жовтків і збити з половиною цукру в міцну піну. Жовтки збити з іншою половиною цукру і журавлиною масою, додати борошно, соду і розпушувач, після чого гарненько розмішати. В тісто, додавати невеликими порціями збиті білки.
Тісто викласти у невеличкий поліетиленовий пакетик, у якого потім зрізати куточок і видавлювати тісто невеликими кружечками на деко, застелене папером для випічки. В серединку кожного печива увіткнути целенькую ягідку журавлини.
Випікати в духовці при 180 градусах близько 15-20 хвилин. Печиво повинне повністю пропектися, але залишатися м'яким і рожевим. Готове печиво витягнути з духовки і посипати цукровою пудрою.
Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, цукру

Рекомендовані рецепти:

Канадський медовий торт
Манник з цукатами
Банановий кекс з маком
Цибулевий джем
Печиво серпантин
Закуска "Морське чудо"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: