Головна » Статті » Рецепти

Апельсинова сіль
Напевно такої солі ви в магазині не купите, це унікальний продукт, який можна приготувати самостійно. Апельсинова сіль ідеально підходить для заправки різних пряних соусів (можна експериментувати), годиться для запіканок, для випічки, для супів (особливо за тайським рецептами). Загалом, це незвичайна сіль, яка ароматна та корисна. Корисна тому, що сіль використовується справжня морська, а не поварена.
Як готується апельсинова сіль: великий апельсин треба ретельно промити і нарізати його тонкими кільцями. На деко вистилаємо аркуш паперу для випічки, на цей лист в один шар кружечки апельсинові викладаємо, тонким шаром цукрової пудри присипаємо і ставимо деко в духовку. Рівно дві години при температурі сто градусів апельсини повинні запікатися. Потім вони остуджувати і подрібнюються в порошок блендером. Один до одного змішуємо апельсиновий порошок з морською сіллю, отриману суміш зберігаємо в щільно закривається баночці (можна в паперовому пакеті).
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: сіль, апельсинова

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Салат "Червоний"
Картопля з овочами, запечений у вершках
Закусочний шпинат
Торт "Посмішка негра"
Львівський сирник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: