Головна » Статті » Рецепти


Це пісне страву - досить легка в приготуванні і так само дуже легко засвоюється організмом.
Продукти, необхідні для приготування однієї порції цього страви: один болгарський перець крупного розміру, 100 грамів тостового хліба, дві картоплини середніх розмірів, трохи оливкової олії, зубчик часнику, свіжа петрушка і шавлія, сіль і чорний мелений перець.
Білий тостовий хліб необхідно перетерти в дрібну крихту. Оливкова масло перемішати з подрібненим часником і заправити їм подрібнений хліб,...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Це німецький класичний десерт, подається він у високому десертному келиху. Готується з сиру (звичайно в ідеалі потрібен якісний досить жирний домашній сир) з додаванням шоколаду, молока, ванільного цукру. Головний інгредієнт, що додає пікантність даного десерту, це вишня. Вишня потрібна саме консервована, не свіжа і не заморожена. Можна вишневий компот відкрити і цю вишеньку з компоту використовувати для десерту.
Сир (грам двісті - триста) треба ретельно збити з...
Переглядів: 751
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо в м'ясні котлетки додати овочі, вони стануть соковитіше і смачніше. А щоб були максимально корисними, їх рекомендується готувати на пару. Не любите парові котлети - запечіть їх в духовці, ну або посмажте як зазвичай - на сковорідці в олії.

З корисних продуктів для котлеток знадобиться:
500 грам м'ясного фаршу
Три столові ложки манної крупи
Одна цибулина
Дві - три столові ложки сирної гарбуза (її натерти...
Переглядів: 972
Рецепти | | Коментарі (0)

Для того, щоб приготувати такий пиріг необхідний наступний набір інгредієнтів: для тіста - 150 грамів вершкового масла, дві столові ложки сметани, дві столові ложки картопляного крохмалю, одне куряче яйце, щіпка харчової соди; для начинки - п'ять-шість середніх розмірів репчатых цибулин, один стакан сметани, три курячих яйця, соняшникова та вершкове масло для смаження.
Борошно потрібно просіяти і насипати в миску, додати до неї крохмаль, сметану, соду, яєчний жовток і розм'якшене...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Взагалі-то такі котлетки можна приготувати і з білокачанної капусти - теж вийде смачно. Але у кольоровий смак більш ніжний і не такий виражений, а якщо захочете щоб котлетки були погостріше - додайте побільше часничку і спецій.

Невелика головка цвітної капусти (приблизно з півкілограма)
Одне яйце
Одна - дві столові ложки борошна
Півтори столових ложки манної крупи
Зубчик часнику (або за смаком)
Сіль, чорний мелений перець, спеції -...
Переглядів: 672
Рецепти | | Коментарі (0)

З такою стравою - «і в бенкет, і в світ» - універсальний рецепт на всі випадки життя. І сімейство можна швидко і смачно нагодувати, і гостям запропонувати не соромно.
Беремо 4 відбивних (свинина)
100 грам свіжих печериць
100 грам сиру
Лимонний сік
Сіль, перець, різні спеції та приправи - за смаком і на вибір
Рослинне масло для смаження
Трохи зеленої цибулі або зелені для прикраси (це не...
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Блюдо це дуже просте в приготуванні, так і в складі потрібних для його приготування продуктів - вони якраз з тих, які практично завжди є вдома. Блюдо це до того ж дуже смачне.
Що необхідно для даної страви: 4-5 картоплин, 200 грамів шпротів, одна ріпчаста цибулина, одне яйце, дві столові ложки вершкового масла, дві столові ложки борошна, зелений лук, петрушка, кріп, рослинна олія для підсмажування биточків.
Картоплю почистити і зварити...
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Під час приготування різноманітних страв з різних продуктів, треба знати що і коли слід солити:
М'ясо солять безпосередньо перед обсмажуванням; м'ясний бульйон потрібно солити за півгодини до закінчення варіння; печінку слід солити вже після того, як вона просмажиться, в іншому випадку вона стане твердою.
Рибу обсмажують вже після того, як її посолили і посипали спеціями.
Більшість овочів варять у вже підсоленій воді, ж страви з бобових і картопля фрі...
Переглядів: 690
Рецепти | | Коментарі (0)

Один із способів урізноманітнити картопляне пюре. На мій смак, добавки в ньому поєднуються ідеально, і якщо ви любите сир, та ще з часничком - вам теж сподобається. В оригінальному рецепті в картоплю додається пармезан, але можна його замінити чимось більш доступним будь - яким твердим сиром з гострим смаком.

На кілограм картоплі беремо:
Хороший пучок кропу
П'ять великих часточок часнику (за смаком, додайте більше або менше)
Половину...
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Вчора ліпили пиріжки, тепер з чистою совістю викладаю рецепт, всі пропорції вірні і пиріжки просто гарні вийшли. Всього вийшло 37 штук, хоча в оригінальному рецепті має 50 штук вийти, але може я більш великі пиріжки формувала.
Інгредієнти: масла вершкового сто грам, три ст. ложки цукру, приблизно 800 грам борошна (я потім пару ложок ще додала), дві ч. ложки сухих дріжджів, півлітра молока, три яйця, щіпка солі і ложка рослинного...
Переглядів: 698
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3141-3150 3151-3160 3161-3170 3171-3180 3181-3190 ... 4691-4700 4701-4708