Головна » Статті » Рецепти |
Відбивні з грибами і сиром
З такою стравою - «і в бенкет, і в світ» - універсальний рецепт на всі випадки життя. І сімейство можна швидко і смачно нагодувати, і гостям запропонувати не соромно. Беремо 4 відбивних (свинина) 100 грам свіжих печериць 100 грам сиру Лимонний сік Сіль, перець, різні спеції та приправи - за смаком і на вибір Рослинне масло для смаження Трохи зеленої цибулі або зелені для прикраси (це не обов'язково) відбиваємо М'ясо з двох сторін, збризкуємо лимонним соком, натираємо сіллю, перцем, травками-приправками, даємо полежати хвилин 15 - 20. Поки відбивні маринуються, гриби ріжемо шматочками, обсмажуємо в невеликій кількості олії до готовності, але сильно не засмажуємо. Відбивні викладаємо на сковорідку з олією. Швидко обсмажуємо з двох сторін, буквально за дві - три секунди з кожної сторони, тільки щоб м'ясо «схопилося» - тоді під час запікання воно збереже сік і залишиться м'яким і соковитим. Перекладаємо на деко, зверху розкладаємо гриби, накриваємо скибочками сиру і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Подаємо відразу ж, посипавши зеленню. | |
Просмотров: 651 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |