Головна » Статті » Рецепти

Відбивні з грибами і сиром
З такою стравою - «і в бенкет, і в світ» - універсальний рецепт на всі випадки життя. І сімейство можна швидко і смачно нагодувати, і гостям запропонувати не соромно.
Беремо 4 відбивних (свинина)
100 грам свіжих печериць
100 грам сиру
Лимонний сік
Сіль, перець, різні спеції та приправи - за смаком і на вибір
Рослинне масло для смаження
Трохи зеленої цибулі або зелені для прикраси (це не обов'язково)

відбиваємо М'ясо з двох сторін, збризкуємо лимонним соком, натираємо сіллю, перцем, травками-приправками, даємо полежати хвилин 15 - 20. Поки відбивні маринуються, гриби ріжемо шматочками, обсмажуємо в невеликій кількості олії до готовності, але сильно не засмажуємо.
Відбивні викладаємо на сковорідку з олією. Швидко обсмажуємо з двох сторін, буквально за дві - три секунди з кожної сторони, тільки щоб м'ясо «схопилося» - тоді під час запікання воно збереже сік і залишиться м'яким і соковитим.
Перекладаємо на деко, зверху розкладаємо гриби, накриваємо скибочками сиру і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин. Подаємо відразу ж, посипавши зеленню.
Просмотров: 651
Категория: Рецепти |
| Теги: сторін, відбивні

Рекомендовані рецепти:

Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Цепеліни
Закусочний торт "Полянка"
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Гострий суп з фрикадельками
Молоді кабачки в горіховому соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: