Для того, щоб приготувати такий пиріг необхідний наступний набір інгредієнтів: для тіста - 150 грамів вершкового масла, дві столові ложки сметани, дві столові ложки картопляного крохмалю, одне куряче яйце, щіпка харчової соди; для начинки - п'ять-шість середніх розмірів репчатых цибулин, один стакан сметани, три курячих яйця, соняшникова та вершкове масло для смаження. Борошно потрібно просіяти і насипати в миску, додати до неї крохмаль, сметану, соду, яєчний жовток і розм'якшене вершкове масло. Замісити тісто і на 30 хвилин поставити його в холодильник, після чого розкотити і викласти у форму або сковороду з високими бортами таким чином, щоб краї тіста трохи звисали. Для приготування начинки цибулю необхідно нарізати кільцями і злегка обсмажити на олії, сковорідку при цьому не слід закривати кришкою. Коли цибуля стане м'яким, його потрібно остудити і посолити. Сметану з яйцями потрібно збити до однорідного стану і теж посолити. З'єднати цибулю зі сметанною масою. Начинку викласти на тісто, загнути краї і помазати їх білком. Пиріг поставити в нагріту духовку до 200-220 градусів приблизно на 30-40 хвилин.
|