Головна » Статті » Рецепти

Перець, фарширований хлібом
Це пісне страву - досить легка в приготуванні і так само дуже легко засвоюється організмом.
Продукти, необхідні для приготування однієї порції цього страви: один болгарський перець крупного розміру, 100 грамів тостового хліба, дві картоплини середніх розмірів, трохи оливкової олії, зубчик часнику, свіжа петрушка і шавлія, сіль і чорний мелений перець.
Білий тостовий хліб необхідно перетерти в дрібну крихту. Оливкова масло перемішати з подрібненим часником і заправити їм подрібнений хліб, додати сіль і перець, посипати дрібно порізаною зеленню петрушки. Хлібні крихти повинні добре і повністю просочитися оливковою олією.
Болгарський перець вимити, просушити і вийняти з нього серцевину, після чого нафарширувати його начинкою з хлібної крихти. Поставити заповнений перець на деко і поставити в нагріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Тим часом картоплю почистити і порізати кубиками, посипати подрібненим шавлією, посолити і поперчити, полити трохи оливковою олією, покласти в посуд для запікання і відправити в духовку до перцю. Запікати овочі ще протягом півгодини.
Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: півгодини, перець

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Тарт з шоколадним мусом
Террін з печінки індички з абрикосами і коньяком
Яблучний-вишневий соложеник
Закусочний торт "Полянка"
Закуска "Грибна галявина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: