Це пісне страву - досить легка в приготуванні і так само дуже легко засвоюється організмом. Продукти, необхідні для приготування однієї порції цього страви: один болгарський перець крупного розміру, 100 грамів тостового хліба, дві картоплини середніх розмірів, трохи оливкової олії, зубчик часнику, свіжа петрушка і шавлія, сіль і чорний мелений перець. Білий тостовий хліб необхідно перетерти в дрібну крихту. Оливкова масло перемішати з подрібненим часником і заправити їм подрібнений хліб, додати сіль і перець, посипати дрібно порізаною зеленню петрушки. Хлібні крихти повинні добре і повністю просочитися оливковою олією. Болгарський перець вимити, просушити і вийняти з нього серцевину, після чого нафарширувати його начинкою з хлібної крихти. Поставити заповнений перець на деко і поставити в нагріту до 180 градусів духовку на півгодини. Тим часом картоплю почистити і порізати кубиками, посипати подрібненим шавлією, посолити і поперчити, полити трохи оливковою олією, покласти в посуд для запікання і відправити в духовку до перцю. Запікати овочі ще протягом півгодини.