Головна » Статті » Рецепти |
Картопляне пюре з сиром, часником і кропом
Один із способів урізноманітнити картопляне пюре. На мій смак, добавки в ньому поєднуються ідеально, і якщо ви любите сир, та ще з часничком - вам теж сподобається. В оригінальному рецепті в картоплю додається пармезан, але можна його замінити чимось більш доступним будь - яким твердим сиром з гострим смаком. На кілограм картоплі беремо: Хороший пучок кропу П'ять великих часточок часнику (за смаком, додайте більше або менше) Половину склянки молока або вершків Чотири столові ложки тертого сиру 50 - 60 грам вершкового масла Сіль, спеції за смаком Шматочки сушеної паприки (або чилі - якщо любите гостре) або свіжого болгарського перцю - це для прикраси. Картоплю чистимо, ріжемо невеликими кубиками, відварюємо в підсоленій воді до готовності. Воду зливаємо, картоплю розминаємо в пюре, додаючи молоко або вершки і тертий сир. Зелень кропу дрібно рубаємо. Часник ріжемо дрібними шматочками. Розігріваємо в сковороді вершкове масло, робимо слабкий вогонь, кидаємо в олія часник. Як тільки з'явиться аромат часничку, відразу ж кладемо в масло зелень і знімаємо з вогню. Картопляне пюре викладаємо в салатник, поливаємо ароматним маслом з часничком і посипаємо зеленню і шматочками перцю. Вийде і смачно, і незвично, і дуже ошатно. | |
Просмотров: 608 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |