Головна » Статті » Рецепти |
Котлети з цвітної капусти
Взагалі-то такі котлетки можна приготувати і з білокачанної капусти - теж вийде смачно. Але у кольоровий смак більш ніжний і не такий виражений, а якщо захочете щоб котлетки були погостріше - додайте побільше часничку і спецій. Невелика головка цвітної капусти (приблизно з півкілограма) Одне яйце Одна - дві столові ложки борошна Півтори столових ложки манної крупи Зубчик часнику (або за смаком) Сіль, чорний мелений перець, спеції - все за смаком По пучку петрушки і кропу Рослинне масло для смаження Капусту розбираємо на суцвіття, ніжки не відрізаємо. Закладаємо в киплячу підсолену воду, варимо до м'якості (але не переварюємо), по часу - хвилинки три - п'ять. Дістаємо шумівкою, даємо охолонути до кімнатної температури і подрібнюємо у блендері або прокручуємо через м'ясорубку. Дрібно рубаємо зелень, часник пропускаємо через прес, змішати з капустою. Додаємо яйце, манку, борошно, солимо - перчимо, заправляємо спеціями. Даємо фаршу постояти хвилин 15 - 20 щоб манка набухла, потім мокрими руками формуємо невеликі котлетки і обсмажуємо в олії до рум'яного кольору. Перевертати котлети потрібно коли низ підрум'яниться і краще користуватися широкою лопаткою - поки гарячі, вони дуже ніжні. | |
Просмотров: 673 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 2 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |