Головна » Статті » Рецепти

М'ясні котлети з гарбузом
Якщо в м'ясні котлетки додати овочі, вони стануть соковитіше і смачніше. А щоб були максимально корисними, їх рекомендується готувати на пару. Не любите парові котлети - запечіть їх в духовці, ну або посмажте як зазвичай - на сковорідці в олії.

З корисних продуктів для котлеток знадобиться:
500 грам м'ясного фаршу
Три столові ложки манної крупи
Одна цибулина
Дві - три столові ложки сирної гарбуза (її натерти на крупній тертці)
Сіль, чорний мелений перець, приправи - все за смаком

М'ясо перекручуємо на м'ясорубці разом з цибулиною. Додаємо терту гарбуз (в рецепті зазначено мінімальну кількість гарбуза, можна покласти більше), манку, перець і сіль, приправи на ваш вибір. Фарш добре вимішуємо, прибираємо хвилин на 15 - 20 в холодильник. Потім формуємо котлетки і готуємо на пару, запікаємо або обсмажуємо в олії. Якщо вирішите запекти - підлийте на деко трохи водички - котлети вийде соковитіше і не пригорять.
Крім гарбуза котлети можна робити з картоплею, кабачком, з усіма видами капусти з морквою, баклажанами (баклажани попередньо підготувати - нарізати, посипати сіллю, через 15 хвилин промити і злегка віджати).
Просмотров: 984
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: котлети, гарбуза

Рекомендовані рецепти:

Пісочний пиріг
Канадський медовий торт
Куряча печінка з яблуками і вином (рецепт)
Морський окунь, смажена з цибулею
Домашній сир швидкого приготування (рецепт)
Сирна "самса" з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: