Головна » Статті » Рецепти


Інгредієнти необхідні для того, щоб приготувати чотири порції даного страви: 800 грамів моркви, чотири стейки з яловичини, одна столова ложка вершкового масла, три столові ложки рослинної олії. один середній апельсин, одна столова ложка меду, три гілочки базиліка, сіль і перець за смаком.
Приготування: Моркву необхідно почистити і порізати кружальцями, а потім тушкувати на розігрітому вершковому маслі накривши кришкою протягом 3-4 хвилин, після чого поперчити і посолити моркву. Гасити ще...
Переглядів: 673
Рецепти | | Коментарі (0)

Корисне печиво із житнього борошна з медом і корицею. Випікати його потрібно на середньому вогні і недовго, тоді печиво пропечеться і залишиться м'яким. Обов'язково доглядайте за ним, випічка з медом має звичай дуже швидко темніти.
200 грамів житнього борошна
Підлогу склянки пшеничного борошна
Дві столові ложки меду
Одне яйце
Чайна ложка меленої кориці
Половина чайної ложки соди (гасити не потрібно!)
Жменю родзинок (за бажанням)
Цукор і...
Переглядів: 863
Рецепти | | Коментарі (0)

У даному рецепті описаний досить цікавий і незвичайний метод приготування паштету. Для його приготування знадобляться такі продукти: 400 г курячої печінки, 120 г вершкового масла, три посередній репчатых цибулини, чотири столові ложки коньяку або мадери, два великих зубчики часнику (або чотири маленьких), одна чайна ложка перцю, чорний мелений перець, сіль.

Печінку потрібно помити, обсушити і нарізати шматочками. Розтопити 40 грамів вершкового масла на сковороді і підсмажити на ньому...
Переглядів: 636
Рецепти | | Коментарі (0)

Для тіста: три яєчних жовтки, 3/4 склянки борошна , половина склянки цукрового піску, 100 грамів вершкового масла, третина чайної ложки соди.
Для крему: три яєчних білка, склянку цукру, лимонна кислота, одна столова ложка (з верхом) желатину.
Для помадки: дві столові ложки какао-порошку. три столові ложки цукрового піску, дві столові ложки сметани, пакетик ванільного цукру, 30 г вершкового масла.
Спочатку потрібно приготувати тісто. Яєчні жовтки збити з розм'якшеним вершковим маслом,...
Переглядів: 657
Рецепти | | Коментарі (0)

Ось у чому власне моє питання: в чому різниця між розпушувачем і дріжджами? І можна одно замінити іншим? Ось я часто з таким стикаюся, що дріжджі сухі в наявності є, а розпушувача немає, треба бігти за ним у магазин. Так можна одно замінити іншим, чи це принципово важливо..? Хочу просто зараз пиріжки замісити з сиром, але там за рецептом саме розпушувач... і в мене як на зло, немає.)) ...
Переглядів: 1267
Рецепти | | Коментарі (0)

За смаком це блюдо нагадує щось середнє між пельменями і біляшами, він чудово підходять практично до будь-якого гарніру. Для їх приготування знадобляться такі продукти: для фаршу - 700 грамів свинини, одна велика цибулина, чорний мелений перець і сіль за смаком; для кляру - три-чотири курячі яйця, половина склянки пива, чверть чайної ложки соди, сіль і борошно. Також буде потрібно використовувати до двох склянок рослинного масла для смаження м'ясних кульок.
Переглядів: 691
Рецепти | | Коментарі (0)

Запіканку можна зробити на сковорідці під кришкою або традиційно - в духовці. Дуже швидко, і можна придумати різні варіанти виконання. Наприклад, додати ковбасу або шинку, овочі, смажені гриби і так далі.
Три середніх картоплини
Одне яйце
Трохи сиру
Один - два помідори
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Свіжа зелень (якщо є)

Приготування

Картоплю натріть на крупній тертці. Яйце збийте виделкою,...
Переглядів: 2881
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей чудовий свинячий рулет готується дуже швидко і просто, він зможе прикрасити будь-який святковий стіл або ж просто послужить дуже смачною закускою!
Для того, щоб приготувати такий рулет вам знадобляться наступні продукти: внутрішнє свиняче філе; бекон, попередньо порізаний тонкими пластинками; приправа для м'яса; сіль; чорний мелений перець; мелений мускатний горіх.
Внутрішнє свиняче філе необхідно очистити від плівки і жиру, а потім розрізати уздовж не до кінця, після чого м'ясо...
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування яловичини з яблуками нам потрібні наступні продукти: одна цибулина, один кілограм яловичини (вирізка), петрушка, п'ятдесят грамів копченого шпику, три стіл. ложки вершкового масла, половинка чайної ложки сушеного майорану, два яблука, сік лимончика, одне яйце, сіль, п'ятдесят грамів меленого мигдалю, чорний перчик, одна стіл. ложка топленого масла, двісті мілілітрів яловичого бульйончик, пара чайн. ложечок гірчиці.
Нагріваємо духовку до 175 град. Петрушку і очищену цибулину моєму і дрібно рубаємо....
Переглядів: 692
Рецепти | | Коментарі (0)

В рецепті нічого особливого - просто смачна смажена рибка, а точніше - ніжна і соковита рибка всередині хрусткою панірування.
Ніяких пропорцій в рецепті немає. Просто берете рибне філе (той же пангасіус підійде чудово), яйця, борошно і панірувальні сухарі. Плюс до цього - лимонний сік, сіль, чорний мелений перчик і улюблені приправки для риби. Я замість приправи для риби додаю базилік. Так, ще знадобиться рослинне масло.
Філе...
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3121-3130 3131-3140 3141-3150 3151-3160 3161-3170 ... 4691-4700 4701-4708