Головна » Статті » Рецепти

Паштет з курячої печінки
У даному рецепті описаний досить цікавий і незвичайний метод приготування паштету. Для його приготування знадобляться такі продукти: 400 г курячої печінки, 120 г вершкового масла, три посередній репчатых цибулини, чотири столові ложки коньяку або мадери, два великих зубчики часнику (або чотири маленьких), одна чайна ложка перцю, чорний мелений перець, сіль.

Печінку потрібно помити, обсушити і нарізати шматочками. Розтопити 40 грамів вершкового масла на сковороді і підсмажити на ньому печінку близько п'яти-семи хвилин (важливо не перепечеться, щоб печінка не стала твердою). Полити печінка трьома столовими ложками мадери або коньяку і підпалити. Цибулю потрібно дрібно нарізати і обсмажити в 30 грамах вершкового масла до м'якості. Додати часник і запашний перець і смажити ще кілька хвилин. Потім все це, а також обсмажену печінку і залишки вершкового масла з допомогою блендера перетерти в однорідну масу. Додати півтори чайних ложки солі, чорний перець, коньяк або мадеру - за смаком. Готовий паштет викласти на блюдо і охолодити, а потім поставити в холодильник на 4-12 годин.
Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: масла, вершкового

Рекомендовані рецепти:

Мексиканське горіхове печиво
Яблучні козинаки
Риба, запечена з оливками
Морквяний торт з сушеної журавлини
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Грибний "біфштекс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: