Цей чудовий свинячий рулет готується дуже швидко і просто, він зможе прикрасити будь-який святковий стіл або ж просто послужить дуже смачною закускою! Для того, щоб приготувати такий рулет вам знадобляться наступні продукти: внутрішнє свиняче філе; бекон, попередньо порізаний тонкими пластинками; приправа для м'яса; сіль; чорний мелений перець; мелений мускатний горіх. Внутрішнє свиняче філе необхідно очистити від плівки і жиру, а потім розрізати уздовж не до кінця, після чого м'ясо розгорнути і гарненько відбити. Відбите м'ясо посолити і посипати приправою для м'яса (хоча, якщо її немає, то можна обійтися і без неї). Зверху на м'ясо викласти тоненькі смужки бекону, потім щедро поперчити і злегка посипати меленим мускатним горіхом (з мускатним горіхом важливо не переборщити). Рулет акуратно скрутити. після чого туго загорнути у фольгу. Випікати рулет в розігрітій до 180 градусів духовці протягом півгодини, потім не розмотуючи остудити і поставити в холодильник. Розрізати рулет слід охолодженим.
|