Головна » Статті » Рецепти

Рулет зі свинини
Цей чудовий свинячий рулет готується дуже швидко і просто, він зможе прикрасити будь-який святковий стіл або ж просто послужить дуже смачною закускою!
Для того, щоб приготувати такий рулет вам знадобляться наступні продукти: внутрішнє свиняче філе; бекон, попередньо порізаний тонкими пластинками; приправа для м'яса; сіль; чорний мелений перець; мелений мускатний горіх.
Внутрішнє свиняче філе необхідно очистити від плівки і жиру, а потім розрізати уздовж не до кінця, після чого м'ясо розгорнути і гарненько відбити. Відбите м'ясо посолити і посипати приправою для м'яса (хоча, якщо її немає, то можна обійтися і без неї). Зверху на м'ясо викласти тоненькі смужки бекону, потім щедро поперчити і злегка посипати меленим мускатним горіхом (з мускатним горіхом важливо не переборщити). Рулет акуратно скрутити. після чого туго загорнути у фольгу. Випікати рулет в розігрітій до 180 градусів духовці протягом півгодини, потім не розмотуючи остудити і поставити в холодильник. Розрізати рулет слід охолодженим.
Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, Рулет

Рекомендовані рецепти:

Готуємо "Рибник"
Апельсинові мафіни
Тістечко пісочне з мигдалем
Бабця яблучна
Торт "Прага"
Пишний м'ятний бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: