Головна » Статті » Рецепти

Яловичина з яблуками
Для приготування яловичини з яблуками нам потрібні наступні продукти: одна цибулина, один кілограм яловичини (вирізка), петрушка, п'ятдесят грамів копченого шпику, три стіл. ложки вершкового масла, половинка чайної ложки сушеного майорану, два яблука, сік лимончика, одне яйце, сіль, п'ятдесят грамів меленого мигдалю, чорний перчик, одна стіл. ложка топленого масла, двісті мілілітрів яловичого бульйончик, пара чайн. ложечок гірчиці.
Нагріваємо духовку до 175 град. Петрушку і очищену цибулину моєму і дрібно рубаємо. Шпик ріжемо кубиками і смажимо в одній стіл. ложці олії. Кладемо на сковорідку майоран, цибулю з петрушкою і тушим.Яблоки чистимо від шкірки, ріжемо кубиками і скроплюємо соком лимона. Додаємо яблука до смаженого шпикові, цибулі і петрушці. Кладемо мигдаль, яйце і ще трохи тушкуємо.

М'ясо миємо, приправляємо перцем, сіллю. Обсмажуємо м'ясо на топленому маслі, викладаємо у форму, зверху кладемо масу з яблуками і печемо в духовці до бажаного ступеня готовності м'яса.

Робимо соус. У сковорідку, що залишилася від смаження яблук, наливаємо бульйон, трохи уварюють його, приправляємо гірчицею і вершковим маслом.
Подаємо м'ясо з соусом і гарніром з тушкованою капустки.
Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові квадратики
Пиріжки з кропивою і рисом
Грінки з беконом та помідорами
Кекс на згущеному молоці
Тости з овочами і пастою авокадо
Швидкі пиріжки з рибою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: