Головна » Статті » Рецепти

Рум'яний стейк з морквою і базиліком
Інгредієнти необхідні для того, щоб приготувати чотири порції даного страви: 800 грамів моркви, чотири стейки з яловичини, одна столова ложка вершкового масла, три столові ложки рослинної олії. один середній апельсин, одна столова ложка меду, три гілочки базиліка, сіль і перець за смаком.
Приготування: Моркву необхідно почистити і порізати кружальцями, а потім тушкувати на розігрітому вершковому маслі накривши кришкою протягом 3-4 хвилин, після чого поперчити і посолити моркву. Гасити ще близько п'яти хвилин без кришки, додавши невелику кількість води. З апельсина вичавити сік і разом з ложкою меду додати до морквині, після чого зняти її з вогню і залишити на п'ять хвилин. Стейки добре обсмажити на розігрітому рослинному маслі. Вимити ретельно базилік і обірвати листочки, які потім потрібно дрібно порубати і додати до морквяно-апельсиново-медової суміші, все гарненько розмішати. Стейки і овочі приправити спеціями за смаком і подавати до столу.
Просмотров: 505
Категория: Рецепти |
| Теги: стейки, чотири

Рекомендовані рецепти:

Три рецепти хачапурі
Святковий торт "Смородинка"
Пудинг з персиків
Булочки з полуницею
Прісне тісто листкове
Гулаб-джамун
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: