Головна » Статті » Рецепти


Список продуктів:
шістсот грамів лисичок;
сто грамів білих сухих грибів;
сіль;
сорок грамів копченої грудинки;
три ст. ложечки ростить. масла;
перець;
ріпчаста цибулина;
пара морквин;
зелень селери;
петрушка і лавровий листочок;
десять грамів сметанки;
пара зубчиків часничку;
винний оцет;
одна ст. ложечка крохмалю;
півкіло картоплі;

Лисички чистимо і крупно нарізаємо. Моркву ріжемо кружечками, грудинку - кубиками і дрібно рубаємо цибулю.

На олії обсмажуємо грудинку, цибулька,...
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Кекси майже дієтичне, з додаванням корисних вівсяних пластівців і невеликою кількістю цукру. За бажанням в них ще можна додати кисло-солодке яблучко.
Одна велика морквина
Неповний склянку борошна
Дві столові ложки вівсяних пластівців
Три столових ложки рослинного масла
Жменю подрібнених горіхів
Дві - три столові ложки родзинок
100 грам цукру
150 мл. води
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Чайна ложка розпушувача
Кориця за смаком
Одне невелике яблуко (за бажанням)
Переглядів: 717
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальна і дуже просте у приготуванні печиво. Знадобиться готове листкове тісто і консервовані абрикоси або персики. Ну і трошки старання, щоб тістечка вийшли красивими і акуратними. Приступаємо.
Ось що нам потрібно з продуктів:

Упаковка готового листкового тіста (краще дріжджове)
Баночка консервованих персиків або абрикосів (половинками)
Одне яйце
100 грам цукрової пудри

Яйце розділити на білок і жовток. Фрукти дістати з банки, покласти в друшляк, щоб стікала...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Пропоную вашій увазі ще один нескладний рецепт, це яйця, запечені в сметані. Для цієї страви вам знадобляться наступні продукти: десяток курячих яєць, один батон білого хліба, півтори склянки сметани, одна чайна ложечка борошна, три-чотири склянки бульйону, одна чайна ложка масла, зелень.
Борошно і масло змішати, потім розбавити гарячим бульйоном і прокип'ятити поки суміш не стане густою. Додати туди сметану.
Батон порізати на скибочки товщиною близько трьох сантиметрів і видалити...
Переглядів: 917
Рецепти | | Коментарі (0)

Мене цей пиріг в першу чергу зацікавив тим, що в нього можна визначити недозрілі яблука, що падають з дерева. За складом продуктів пиріг нагадує шарлотку, але за смаком відрізняється.
П'ять яєць
Дві склянки цукру
Дві склянки борошна
Трохи масла для змащування форми
Зелені яблука кислого смаку (побільше, яблук не шкодуйте!)

Яблука від шкірки чистити не треба, нарізайте їх невеликими кубиками. Яйця віночком збийте в піну, додайте цукор...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Мед - один з небагатьох продуктів, в яких вітаміни зберігаються набагато довше, ніж у свіжих фруктах і овочах.
Будь дефіцит корисних речовин в раціоні людини можна заповнити вживаючи в їжу мед.

Оптимальна його щоденна доза для дорослих становить 100-150 грамів (приблизно три повні столові ложки), а для дітей - 30-40 грамів (одна неповна столова ложка). Мед краще вживати два-три рази в день за годину-півтора до їжі...
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Для незвичайного і дуже легкий у приготуванні десерт краще брати арахісову халву - у неї не такий виражений смак, і вона буде краще поєднуватися з іншими інгредієнтами.
250 грам арахісового халви
500 грам сметани (жирність 30%)
450 грам пісочного печива
Сухофрукти або горіхи, інші добавки - за смаком і за бажанням

Халву потрібно натерти на крупній тертці або розім'яти виделкою. Потім перемішати з охолодженої сметаною. Родзинки розпарити...
Переглядів: 51783
Рецепти | | Коментарі (1274)

Днями зварила я м'ятний сироп, річ дуже смачна, сироп цей взагалі використовують для просочення коржів в торт, для приготування мусу та інше. Мені особисто подобається з цього сиропу напій робити: на три ложки сиропу береться стакан холодної газованої води і в результаті виходить чудовий напій. Можна ще додавати в каву сироп, тоді виходить м'ятна нотка, дуже смачно!
Як готується цей сироп: необхідно свіжу м'яту дрібно (як вийде) нарізати...
Переглядів: 1553
Рецепти | | Коментарі (0)

Така коржик повинен сподобається всім любителям сира. Коли корж запікається, в кухні стоїть чудовий неповторний аромат! Нам потрібні: одне яйце, сто грам масла, двісті грам сиру, пів чайної ложки солі і пів чайної ложки цукру, чайна ложечка розпушувача; для начинки потрібно сир твердий, часник і трохи сметани (кількість сиру приблизно двісті грам).

Спочатку приготуємо тісто, для цього сирок треба протерти, вбити яйце, додати борошно, розпушувач, сіль, цукор. Гарненько...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Тісто для вареників замішується на картопляному відварі, і виходить безвідходне виробництво.
Для начинки беремо п'ять - шість картоплин, дві цибулини, рослинне масло, сіль і спеції за смаком. Можна покласти свіжу зелень - якщо любите або смажені грибочки.
Для тесту - 200 мл картопляного відвару (кімнатної температури), 2,5 склянки борошна, столова ложка рослинного масла, щіпка солі.

Картоплю відварюємо до готовності, потрібну кількість відвару перелити в миску,...
Переглядів: 1060
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3101-3110 3111-3120 3121-3130 3131-3140 3141-3150 ... 4691-4700 4701-4708