Головна » Статті » Рецепти

Грибний гуляш
Список продуктів:
шістсот грамів лисичок;
сто грамів білих сухих грибів;
сіль;
сорок грамів копченої грудинки;
три ст. ложечки ростить. масла;
перець;
ріпчаста цибулина;
пара морквин;
зелень селери;
петрушка і лавровий листочок;
десять грамів сметанки;
пара зубчиків часничку;
винний оцет;
одна ст. ложечка крохмалю;
півкіло картоплі;

Лисички чистимо і крупно нарізаємо. Моркву ріжемо кружечками, грудинку - кубиками і дрібно рубаємо цибулю.

На олії обсмажуємо грудинку, цибулька, а потім кружечки моркви. Додаємо білі гриби (попередньо їх треба замочити і нарізати) і лисички. Смажимо все це справа, а потім підливаємо гарячу воду і тушкуємо.

Коли грибочки наполовину готові, перчимо їх, кладемо селера (за смаком), лавровий лист, і тушим.Разбавляем крохмаль водою, змішуємо зі сметаною, приправляємо рубаним часником, рубаною петрушкою, невеликим кол-вом оцту, солимо і заливаємо сумішшю гуляш.

Картоплю варимо в солоній воді і робимо пюре. Подаємо гуляш з грибів з гарніром з картопляного пюре.
Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: пара, Гуляш

Рекомендовані рецепти:

Пікантні гарячі бутерброди
Салат "Дубочек"
Шашлик на маївку з свинини
Картопляні пиріжки з капустою
Гулаб-джамун
Рецепт "Хрусткого" салату
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: