Головна » Статті » Рецепти |
Грибний гуляш
Список продуктів: шістсот грамів лисичок; сто грамів білих сухих грибів; сіль; сорок грамів копченої грудинки; три ст. ложечки ростить. масла; перець; ріпчаста цибулина; пара морквин; зелень селери; петрушка і лавровий листочок; десять грамів сметанки; пара зубчиків часничку; винний оцет; одна ст. ложечка крохмалю; півкіло картоплі; Лисички чистимо і крупно нарізаємо. Моркву ріжемо кружечками, грудинку - кубиками і дрібно рубаємо цибулю. На олії обсмажуємо грудинку, цибулька, а потім кружечки моркви. Додаємо білі гриби (попередньо їх треба замочити і нарізати) і лисички. Смажимо все це справа, а потім підливаємо гарячу воду і тушкуємо. Коли грибочки наполовину готові, перчимо їх, кладемо селера (за смаком), лавровий лист, і тушим.Разбавляем крохмаль водою, змішуємо зі сметаною, приправляємо рубаним часником, рубаною петрушкою, невеликим кол-вом оцту, солимо і заливаємо сумішшю гуляш. Картоплю варимо в солоній воді і робимо пюре. Подаємо гуляш з грибів з гарніром з картопляного пюре. | |
Просмотров: 624 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |