Головна » Статті » Рецепти

Морквяні кекси
Кекси майже дієтичне, з додаванням корисних вівсяних пластівців і невеликою кількістю цукру. За бажанням в них ще можна додати кисло-солодке яблучко.
Одна велика морквина
Неповний склянку борошна
Дві столові ложки вівсяних пластівців
Три столових ложки рослинного масла
Жменю подрібнених горіхів
Дві - три столові ложки родзинок
100 грам цукру
150 мл. води
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Чайна ложка розпушувача
Кориця за смаком
Одне невелике яблуко (за бажанням)

Моркву потрібно натерти на дрібній тертці, покласти в каструльку, влити воду, масло, додати сіль і цукор. Поставити на слабкий вогонь, при помішуванні довести до кипіння, варити дві - три хвилини. Остудити до кімнатної температури, додати корицю, ванільний цукор, родзинки, горіхи, вівсяні пластівці. Хвилин через десять додати борошно, розпушувач і все змішати, щоб вийшло в'язке тісто, по консистенції як сметана. При необхідності підсипати ще борошна.
формочки Змастити маслом, заповнити на дві третини тестом, поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати до готовності (готовність перевірити сірником). Готові кекси дістати з формочок, остудити на решітці і посипати цукровою пудрою.
Просмотров: 552
Категория: Рецепти |
| Теги: поставити, кекси

Рекомендовані рецепти:

Рулет з меренги
Свинина по-китайськи
Відкриті булочки з персиком
Персиковий торт-суфле
Печиво із злакових пластівців
Грінки з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: