Головна » Статті » Рецепти

Сирна коржик на сирному тісті (рецепт)
Така коржик повинен сподобається всім любителям сира. Коли корж запікається, в кухні стоїть чудовий неповторний аромат! Нам потрібні: одне яйце, сто грам масла, двісті грам сиру, пів чайної ложки солі і пів чайної ложки цукру, чайна ложечка розпушувача; для начинки потрібно сир твердий, часник і трохи сметани (кількість сиру приблизно двісті грам).

Спочатку приготуємо тісто, для цього сирок треба протерти, вбити яйце, додати борошно, розпушувач, сіль, цукор. Гарненько розмішуємо тісто, воно виходить густе і м'яке, після ставимо його в тепле місце на пів години, потім знову розминаємо.

Для начинки сир треба натерти,часник пропустити через прес і змішати зі сметаною. Начинка готова.
Готове тісто (воно вже має трохи збільшитися) поділяємо на два коржі, на першу кладемо нижній корж рівномірно начинку, зверху другий корж викладаємо і дуже акуратно прищипываем шари. Корж ставимо на тридцять хвилин у духовку, температура для випічки + 190.
Приємного!
Просмотров: 623
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Корж

Рекомендовані рецепти:

Канадський медовий торт
Омлет з щавлем і сиром
Кекс "селянські"
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: