Така коржик повинен сподобається всім любителям сира. Коли корж запікається, в кухні стоїть чудовий неповторний аромат! Нам потрібні: одне яйце, сто грам масла, двісті грам сиру, пів чайної ложки солі і пів чайної ложки цукру, чайна ложечка розпушувача; для начинки потрібно сир твердий, часник і трохи сметани (кількість сиру приблизно двісті грам).
Спочатку приготуємо тісто, для цього сирок треба протерти, вбити яйце, додати борошно, розпушувач, сіль, цукор. Гарненько розмішуємо тісто, воно виходить густе і м'яке, після ставимо його в тепле місце на пів години, потім знову розминаємо.
Для начинки сир треба натерти,часник пропустити через прес і змішати зі сметаною. Начинка готова. Готове тісто (воно вже має трохи збільшитися) поділяємо на два коржі, на першу кладемо нижній корж рівномірно начинку, зверху другий корж викладаємо і дуже акуратно прищипываем шари. Корж ставимо на тридцять хвилин у духовку, температура для випічки + 190. Приємного!