Головна » Статті » Рецепти

Простий яблучний пиріг
Мене цей пиріг в першу чергу зацікавив тим, що в нього можна визначити недозрілі яблука, що падають з дерева. За складом продуктів пиріг нагадує шарлотку, але за смаком відрізняється.
П'ять яєць
Дві склянки цукру
Дві склянки борошна
Трохи масла для змащування форми
Зелені яблука кислого смаку (побільше, яблук не шкодуйте!)

Яблука від шкірки чистити не треба, нарізайте їх невеликими кубиками. Яйця віночком збийте в піну, додайте цукор і збийте ще раз. Можна скористатися міксером - тісто буде пишніше. Якщо хочете, додайте ванільний цукор і корицю, але і без цих добавок пиріг вийде смачним і ароматним.
В яєчну масу всипайте просіяне борошно, відразу ж її розмішуючи. Потім покладіть нарізані яблука і як слід розмішайте тісто.
Форму змастіть маслом, посипте панірувальними сухарями чи манкою і виливайте тісто. Розрівняйте верх, поставте в розігріту духовку і випікайте приблизно годину при температурі 160-180 градусів.
В пиріг можна ще додати жменю родзинок.
Просмотров: 595
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Гуляш з індички з кабачками
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Шоколадно-горіхове праліне
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: