Головна » Статті » Рецепти


Чим хороша ця випічка - у вас є можливість кожен раз змінювати смак кексів. Він буде залежати від обраного йогурту, точніше - від фруктів, які в нього додані.
Ось що потрібно з продуктів:

Склянка фруктового або натурального йогурту
Половина склянки цукру (для солодкого йогурту можна менше)
Два яйця
100 грам вершкового масла
Дві склянки борошна
Дві чайних ложки розпушувача
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі

Масло...
Переглядів: 1247
Рецепти | | Коментарі (0)

Список продуктів, які знадобляться вам для приготування даного страви: два кілограми мідій, дві середніх головки ріпчастої цибулі, половина склянки рису, одна середня морква, одна третя частина склянки рослинного масла, корінець селери, лимон, лавровий листок, сіль, чорний перець горошком.
У мідій необхідно відокремити м'ясисту частину і відварити її в підсоленій воді, додавши туди також корінь селери, моркву, лавровий лист і нарізаний скибочками лимон.
Окремо приготувати рис: олії протушкувати дві...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Нещодавно зробила це блюдо, дуже сподобалося! Все оригінально і до непристойності просто, потрібні тільки довгі тонкі макарони (спагеті), яйця, зелень будь-яка і масло растительное.Макароны (пардон, спагеті) відварюємо, але не до повної готовності, щоб вони трохи твердими залишалися, відкидаємо на друшляк, промиваємо і даємо їм трохи охолонути. Потім розбиваємо яйця і віночком збовтуємо, сіль і дрібно нарізану зелень додаємо.

Готуємо круглі формочки (можна порожні консервні банки з вирізаним...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Для кошиків: 400 грамів вершкового масла, 200 грамів цукрової пудри. два яйця, половина кілограма борошна і один пакетик ванільного цукру.
Для сирної начинки: 300 г сиру, 150 г цукру, 150 грамів кураги, 30 грамів борошна і два жовтки.
Для горіхової начинки: дві столові ложки будь-якого джему, по 15 штук очищених горішків кеш'ю, мигдалю, фундука і фісташок, чотири волоських горіха і 45 кедрових горішків.
Спочатку потрібно приготувати кошики. Розм'якшене вершкове...
Переглядів: 871
Рецепти | | Коментарі (0)

Такі чудові бісквітні сухарики є традиційним десертом в Італії, смак у сухариків дуже ніжний і дивно багатий, і в приготуванні це печиво досить просте!
Отже, рецепт. Спочатку необхідно приготувати інгредієнти за списком: 600 г пшеничного борошна, півтори склянки цукрового піску, 10 г куркуми, 400 грамів смаженого цілого мигдалю, 200 грамів смаженого подрібненого мигдалю, три курячих яйця, два яєчних жовтки і одна столова ложка молока і один яєчний жовток для...
Переглядів: 832
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочу запропонувати рецепт смачного пирога, начинка - сливи. Будуть потрібні: двадцять гр. дріжджів, чотириста гр. борошна, сто двадцять п'ять гр. молока, чайна ложка лимонної цедри, п'ятдесят гр. масла вершкового, три ложки цукру, невелика щіпка солі, сливи і можна кориці для пікантності додати.
Як готувати: тісто замішуємо еластичне дріжджове, тому молоко потрібно зовсім небагато підігріти, а масло вершкове треба розтопити і трохи остудити. Борошно і молоко + цукор і...
Переглядів: 716
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти, які потрібні для того, щоб приготувати овочевий форшмак:один маленький качан капусти, дві картоплини середнього розміру, дві столові ложки олії, одне яйце, 300 грамів оселедця без кісток, половинка середньої цибулини, 40 г пшеничного хліба, половина склянки молока, половина столової ложки тертого сиру, , половина столової ложки подрібнених сухарів, трохи сметани, сіль і перець за смаком.
Білокачанну капусту нашаткувати і припустити з маслом. Варену картоплю протерти крізь сито або пропустити...
Переглядів: 689
Рецепти | | Коментарі (0)

Ми з чоловіком дуже любимо східну кухню. Тому у нас вдома завжди є кунжутне масло і рисовий оцет. Скажу відразу, що цей салатик на любителя.
Для приготування чотирьох порцій салату потрібно:
триста п'ятдесят грамів вермішелі;
шістдесят п'ять грамів масла (оливкової або арахісового);
три стіл. ложечки рисового оцту (я іноді я заміняю його білим винним);
три стіл. ложки соєвого соусу;
половинка стіл. ложечки коричневого цукру;
половинка стіл....
Переглядів: 637
Рецепти | | Коментарі (0)

У цьому рецепті об'єдналися відразу кілька способів приготування гарбуза. Спочатку її засипають цукром як на варення і чекають поки гарбуз пустить сік. Потім томят на мінімальному вогні. І в кінці процесу заливають сиропом і запікають у духовці. Їдять цю красу і смакоту полив ароматним сиропом і посипати волоськими горішками.
Кілограм солодкого стиглої гарбуза з оранжевою м'якоттю
250 грам цукру
Півсклянки темного меду (або є)
Кілька бутончиків гвоздики...
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже люблю помідори, їм їх завжди влітку, причому в будь-якому вигляді. Люблю консервовані і свіжі і навіть смажені з яєчнею теж дуже люблю. Ось натрапила на рецепт запечених томатів. Відразу скажу, що в такому вигляді я ще томати не їла, буду тільки пробувати. Думаю, що це смачно, але навіть якщо смак запечених томатів мені не сподобається, я все одно їх съем.Вот власне і сам рецепт: помідори свіжі і не...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3081-3090 3091-3100 3101-3110 3111-3120 3121-3130 ... 4691-4700 4701-4708