Для кошиків: 400 грамів вершкового масла, 200 грамів цукрової пудри. два яйця, половина кілограма борошна і один пакетик ванільного цукру. Для сирної начинки: 300 г сиру, 150 г цукру, 150 грамів кураги, 30 грамів борошна і два жовтки. Для горіхової начинки: дві столові ложки будь-якого джему, по 15 штук очищених горішків кеш'ю, мигдалю, фундука і фісташок, чотири волоських горіха і 45 кедрових горішків. Спочатку потрібно приготувати кошики. Розм'якшене вершкове масло розмішати з цукровою пудрою, додати яйця, борошно і ванільний цукор. Замісити тісто, потім скачати з нього невеликі кульки в кількості 30 штук. Викласти кульки з тіста у спеціальні формочки і надати форму кошика. Тепер необхідно зробити начинку. Спочатку сирна: Цукор і яєчні білки збити, додати дрібно порізану курагу, сир і борошно. Масу ретельно розмішати і з допомогою кондитерського шприца наповнити половину підготовлених кошиків. Дно інших кошиків змастити джемом і покласти в кожну по одному горіху кешью, мигдаль, фундук, фісташки. по чверті волоського горіха і по три кедрові горішки. Формочки з кошиками заповненими начинкою поставити в розігріту духовку і випікати 25 хвилин при температурі 170 градусів.