Головна » Статті » Рецепти

Мідії з рисом
Список продуктів, які знадобляться вам для приготування даного страви: два кілограми мідій, дві середніх головки ріпчастої цибулі, половина склянки рису, одна середня морква, одна третя частина склянки рослинного масла, корінець селери, лимон, лавровий листок, сіль, чорний перець горошком.
У мідій необхідно відокремити м'ясисту частину і відварити її в підсоленій воді, додавши туди також корінь селери, моркву, лавровий лист і нарізаний скибочками лимон.
Окремо приготувати рис: олії протушкувати дві цибулини, нарізані дрібними кубиками. Рис перебрати і добре промити. Коли цибуля стане м'яким, додати до нього підготовлений рис і прожарити його протягом п'яти-семи хвилин. Потім залити просмажений рис з цибулею трьома склянками бульйону, в якому варилися мідії, посолити, додати кілька горошин чорного перцю і проварити на слабенькому вогні до повної готовності.
При подачі страви до столу зверху на рис потрібно викласти варені мідії.
Просмотров: 605
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, мідії

Рекомендовані рецепти:

Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Ескалопи з свинини
Українські пампушки з часником
Парові булочки
Райдужні меренги
Рис з помідорами та базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: