Головна » Статті » Рецепти


Жарким влітку приємно їсти свіжі, соковиті фрукти та овочі; дощовим і прохолодним - хочеться чогось тепліше, наприклад, смачною і апетитною запіканки. Готувати її будемо всі з тих же овочів.
Для літньої запіканки нам знадобиться: картопля - 300 гр., стручкова квасоля - 100 гр., баклажан - 200 гр., томат - 1 шт., ковбаса - 20 гр., знежирена сметана - 4 ст.л. вода - 1 ст., часник, зелень, сіль, перець...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт цього печива ще з радянських часів і трохи нагадує терті пляцки. Але готується він у три шари, виходить не таким сухим за рахунок додавання безе. Смачно, у мене його дуже люблять.
Склад:
Три склянки борошна
Чотири яйця
5 ст. ложок цукру в тісто і ще 6 - 7 для білків
200 грамів маргарину або вершкового масла
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Волоські горіхи
Будь-яке...
Переглядів: 1437
Рецепти | | Коментарі (0)

Рекомендую приготувати такий салатик! Він гарний у всіх видах - і теплим, і холодним, і як закуска, і як гарнір. І просто з хлібцем теж іде на «ура». Морквини не шкодуйте - вона в салатик дуже до речі.

Нам потрібні такі продукти:
Баклажани
Морквина
Рослинна олія
Сіль
Сметана

Пропорції приблизні - на три середніх баклажана одна велика морквина. Сметану за смаком додайте.
Баклажани чистити від...
Переглядів: 678
Рецепти | | Коментарі (0)

Для цього печива потрібна сушена вишня. Її можна насушити запас, але це захід затратна за часом, простіше купити вже сушену в супермаркетах. Вона продається в пакетиках або на вагу, там, де продають цукати, горішки, різні сушені фрукти. Дуже зручно! Якщо все-таки сушену вишню знайти не вдасться, додавайте будь-які сухофрукти.
Нам знадобиться:
200 - 250 грам цукру (за смаком)
200 грам вершкового масла або маргарину
300 грам борошна
Переглядів: 870
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний м'ясний супчик з пшеничного крупою. Для його приготування краще використовувати не дуже солодку сушену аличу, тоді алича додасть супу необхідну легку кислинку.
Для приготування нам знадобляться наступні продукти:
шістсот грамів яловичини;
сто двадцять грамів пшеничного крупи;
шість штучок кисленькой аличі (можна покласти менше, якщо не впевнені, що смак аличі в супі вам сподобається);
дві великі цибулини;
дві великі морквини;
шість гілочок петрушки;
сіль;

Замочуємо...
Переглядів: 664
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашня соломка вийде не гірше, ніж магазинна, і навіть ще смачніше. Співвідношення солі і цукру підбирайте за смаком, якщо любите солодку соломку - просто додайте більше цукру, солону - менше цукру і більше солі.
Що нам знадобиться:

500 грам борошна
Пакетик розпушувача (11 грам)
100 грам вершкового масла або маргарину
50 грам цукру (для солоного тіста кількість цукру зменшіть)
Одне яйце
Один жовток
Щіпка солі в тісто
Переглядів: 2956
Рецепти | | Коментарі (0)

Хочу запропонувати рецепт дуже смачного частування, його я спробувала на дні народження. Сподобалося блюдо на стільки, що відразу ж собі в блокнот рецептик записала, хоча насправді записувати практично не чого, все гранично просто і готувати частування це дуже швидко.
Потрібен тонкий лаваш (він продається тоненькими пластинами, можна шаурму готувати та інші смаколики). Ще потрібен сир твердий (ідеально підходить гострий сир, з яскравим смаком), потрібна кінза і рослинне масло.
Переглядів: 710
Рецепти | | Коментарі (0)

Тірольська кухня має особливість - більшість страв створювалося за принципом: найбільш доступні продукти, найпростіші способи готування і незмінно чудовий результат. Поряд зі штруделем і різними шніцелями суп-гуляш - візитна картка Тіролю.
Продукти:
500 грам яловичини
П'ять - шість картоплин
Пів кілограма цибулі
Півтори склянки квашеної капусти
Три столових ложки томатної пасти
Головка часнику
Столова ложка цукру
Половинка лимона
Дві - три столових ложки рослинного масла
Спеції...
Переглядів: 986
Рецепти | | Коментарі (0)

Тісто дійсно швидке в приготуванні і універсальний - підходить і для смажених пиріжків, і для печених, для великих пирогів і для дрібної випічки.
Продукти:

Півкілограма борошна
Склянку молока
Чайна ложечка цукру
Половина чайної ложечки солі
Одне - два яйця
Дві - три столових ложки рослинного масла
30 грам мокрого (звичайних) дріжджів

У теплому молоці розвести цукор і дріжджі. Борошно просіваємо гіркою, робимо в середині поглиблення, вливаємо...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Думаю багато готують щось подібне. Такі батончики - непогана альтернатива сирників, різниця лише в тому, що тісто більш щільне - в ньому менше сиру і більше борошна. Тісто можна робити і солодким, солоним, з додаванням спецій, зелені.
Продукти:
500 грам сухого сиру
Від однієї склянки борошна + борошно для подпыла
Одне яйце
Дві столові ложки сметани
Щіпка солі
Одна - дві столові ложки цукру
Половина чайної ложки...
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3061-3070 3071-3080 3081-3090 3091-3100 3101-3110 ... 4691-4700 4701-4708