Головна » Статті » Рецепти


Тут важлива сама ідея, апетитний суп можна готувати і з іншими овочами. Але влітку, поки не закінчився сезон свіжих кабачків, спробувати варто і з кабачками теж. Тим більше що суп не вимагає багато часу і особливих навичок.
Нам знадобляться такі продукти:

Невеликий шматочок м'яса або 500 грам м'ясного фаршу
Два молоденьких кабачка
Чотири картоплини
Три невеликих морквини
Два солодких болгарських перцю
Одна цибулина
Чотири помідори
Дві...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування еклерів потрібно 125 г маргарину (це половина пачки). Візьміть склянку води (250 мл), вилити в каструльку і покладіть туди дрібно нарізану маргарин і трішки солі, і поставте на вогонь. Коли рідина скипить, перекиньте на неї одним махом склянку борошна, зробіть зовсім маленький вогонь і перемішуйте тісто дерев'яною ложкою до тих пір, поки вона не згорнеться в один великий клубок. Зніміть каструлю з вогню, злегка остудіть. Потім...
Переглядів: 722
Рецепти | | Коментарі (0)

Імбирно - молочний напій не тільки приємний на смак, ще він сприяє профілактиці респіраторних захворювань, а також має зігріваючий ефект. Щоб приготувати імбирно - молочний напій вам будуть потрібні такі інгредієнти:

- Вода - півтори склянки;
- Молоко - один склянки;
- Чай - два пакетики або півтори чайних ложки чорного (зеленого чаю);
- Цукор - дві столові ложки;
- Кардамон мелений - одна чайна ложка;
- Свіжий...
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий напій чудово підходить для очисних дієт. Щоб його приготувати вам знадобиться:

Апельсиновий сік - п'ятдесят грам;
Лимонний сік-вісімдесят п'ять грам;
Листя перцевої м'яти - шістдесят грамів;
поросяти, ягняти імбирний корінь;
Мелений кардамон - щіпка;
Мед - за смаком.


Приготування:

1. Перемішайте імбир, м'яту і кардамон і залийте окропом. Дайте настоятися тридцять хвилин.

2. Після настій процідіть, додайте апельсиновий і лимонний соки, мед - за...
Переглядів: 672
Рецепти | | Коментарі (0)

Настали часи, коли картопля коштує стільки, скільки зовсім нещодавно коштували яловичі котлети. Овочі завжди вважалися недорогою їжею. А сьогодні зварити щі або картопляне пюре або натерти морквину , включити в щоденний раціон овочі підвладне не кожному. Не кожен готовий навіть морально віддавати величезні гроші за кілограм картоплі або, наприклад, часнику. Як розтягнути кілограм картоплі, але і їсти звичайне картопляне пюре, нехай не зовсім звичайне, але від цього тільки...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочеві бутерброди смачні, поживні і корисні. Вони готуються на основі овочів, але цього не треба бояться, оскільки будь-який овочевий бутерброд не нехтує хлібної і олійно-сирної основою.
Елементарний бутерброд з овочів готується дуже просто. На вершковому маслі обсмажується натерта моркву і дрібно порізану цибулю, після чого отримана маса наноситься на будь-шматочок хліба, змащений маслом. Морквяно-цибулевий бутерброд можна прикрасити зеленню за смаком.

Досить смачний і в якомусь сенсі...
Переглядів: 807
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування восьми порцій супу нам потрібні наступні продукти:половинка великої курки;
чотири горошинки чорного перчика;
одна морквина середнього размерчика;
дві великі ріпчасті цибулинки;
сіль;
один бутончик гвоздики;
зубчик часничку;
один лавровий листок;
Галушки:
один стаканчик заморожених або свіжих кукурудзяних зерен;
один стаканчик борошна;
полстаканчика кукурудзяного крохмалю;
дві з половиною чайн. ложки розпушувача;
яйце;
пів чайної ложечки солі;
полстаканчика тертого сиру «Чеддер»;
2/3 склянки молока;
стіл. ложечка рубаною петрушки;
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Ця випічка являє собою своєрідне домашнє печиво, яке можна приготувати з начинкою або без неї, покрите шоколадною глазур'ю і посипане вафельною крихтою.
Для його приготування печива нам потрібно: одна пачка маргарину; три столові ложки сметани; половина чайної ложечки соди, погашеної оцтом; дві склянки борошна і чотири варені жовтки.
Жовтки потрібно розтерти з маргарином, додати сметану, борошно і соду, замісити з цього тісто. Потім розділити тісто на 60 кульок....
Переглядів: 8108
Рецепти | | Коментарі (0)

Склад тіста дуже схожий на тісто для насипних пирогів з крихтою, але готується воно зовсім по-іншому, і смак виходить інший. В результаті нехитрих маніпуляцій пісочна крихта перетворюється в оригінальне печиво-шишечки. Зверху для краси його можна посипати цукровою пудрою.
Для печива нам знадобиться:
Два яйця
150 грам вершкового масла
Чотири столові ложки цукру
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Борошно
Банка вареного згущеного молока

Масло потрібно...
Переглядів: 835
Рецепти | | Коментарі (0)

Густоту тіста для млинців регулюйте хто як любить. Якщо слідувати рецептом, то тісто вийде густуватим, і млинці відповідно будуть пишними, пухленькими. Якщо любите тонкі млинці - додайте ще одне яйце і покладіть менше муки.

Готуємо тісто:
500 мл кефіру
Півтори склянки борошна
Половина склянки цукру
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Одне яйце
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Два - три яблука
Рослинне масло для смаження
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3041-3050 3051-3060 3061-3070 3071-3080 3081-3090 ... 4691-4700 4701-4708