Головна » Статті » Рецепти |
Яблучні млинчики
Густоту тіста для млинців регулюйте хто як любить. Якщо слідувати рецептом, то тісто вийде густуватим, і млинці відповідно будуть пишними, пухленькими. Якщо любите тонкі млинці - додайте ще одне яйце і покладіть менше муки. Готуємо тісто: 500 мл кефіру Півтори склянки борошна Половина склянки цукру Чайна ложка соди (погасити оцтом) Одне яйце Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Два - три яблука Рослинне масло для смаження гасимо оцтом Соду, вливаємо в кефір і залишаємо хвилин на п'ять. Коли кефір перестане пінитися, додаємо яйце, сіль і цукор, ванільний цукор, вливаємо трохи рослинного масла. Всі збиваємо вінчиком або міксером. Всипаємо просіяне борошно, розмішуємо до однорідного стану. Даємо тісту трохи постояти. Яблука натираємо на крупній тертці, змішуємо з тестом. Якщо є бажання - можна яблука дрібно нарізати - невеликими скибочками або пластинами, але терте яблуко більш рівномірно розподіляється по тесту. Змішуємо яблука з тестом. За консистенцією тісто має вийти як сметана. Сковороду змащуємо маслом, робимо середній вогонь. Наливаємо порцію тіста і випікаємо поки низ не підрум'яниться. Перевертаємо, підрум'янюємо другу сторону. З цієї порції тіста виходить десять пухленьких млинчиків. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 668 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |