Головна » Статті » Рецепти

Яблучні млинчики
Густоту тіста для млинців регулюйте хто як любить. Якщо слідувати рецептом, то тісто вийде густуватим, і млинці відповідно будуть пишними, пухленькими. Якщо любите тонкі млинці - додайте ще одне яйце і покладіть менше муки.

Готуємо тісто:
500 мл кефіру
Півтори склянки борошна
Половина склянки цукру
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Одне яйце
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Два - три яблука
Рослинне масло для смаження

гасимо оцтом Соду, вливаємо в кефір і залишаємо хвилин на п'ять. Коли кефір перестане пінитися, додаємо яйце, сіль і цукор, ванільний цукор, вливаємо трохи рослинного масла. Всі збиваємо вінчиком або міксером. Всипаємо просіяне борошно, розмішуємо до однорідного стану. Даємо тісту трохи постояти.
Яблука натираємо на крупній тертці, змішуємо з тестом. Якщо є бажання - можна яблука дрібно нарізати - невеликими скибочками або пластинами, але терте яблуко більш рівномірно розподіляється по тесту. Змішуємо яблука з тестом. За консистенцією тісто має вийти як сметана.
Сковороду змащуємо маслом, робимо середній вогонь. Наливаємо порцію тіста і випікаємо поки низ не підрум'яниться. Перевертаємо, підрум'янюємо другу сторону.
З цієї порції тіста виходить десять пухленьких млинчиків. Приємного апетиту!
Просмотров: 668
Категория: Рецепти |
| Теги: яблука, тіста

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові квадратики
Fougasse - або що таке фугас?
Пиріг з м'ясом і овочами
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Салат сирно-апельсиновий
Пісні рогалики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: