Головна » Статті » Рецепти |
Курячий суп з кукурудзяними галушками
Для приготування восьми порцій супу нам потрібні наступні продукти:половинка великої курки; чотири горошинки чорного перчика; одна морквина середнього размерчика; дві великі ріпчасті цибулинки; сіль; один бутончик гвоздики; зубчик часничку; один лавровий листок; Галушки: один стаканчик заморожених або свіжих кукурудзяних зерен; один стаканчик борошна; полстаканчика кукурудзяного крохмалю; дві з половиною чайн. ложки розпушувача; яйце; пів чайної ложечки солі; полстаканчика тертого сиру «Чеддер»; 2/3 склянки молока; стіл. ложечка рубаною петрушки; Наливаємо в каструльку три літри води, кладемо в неї вимиту курочку, доводимо до кипіння і знімаємо пінку. Овочі чистимо. Морквину, цибулину і зубчик часнику обсмажуємо без олії на розпеченій сковорідці. Додаємо овочі в бульйон і варимо півгодини. Через 20 хвилин кладемо в бульйон горошини чорного перчика, лавровий листочок і солимо. Робимо галушки. Для їх приготування просіваємо в миску крохмаль, борошно, сіль і розпушувач. В окремому посуді збиваємо яйця +молоко.Кладем сир, петрушку, кукурудзу і ретельно перемішуємо. Додаємо до яєць суміш борошна, крохмалю і розпушувача і перемішуємо. Залишилася моркву і цибулину ріжемо кубиками, обсмажуємо на раст. олії три хвилини. Курочку виймаємо з бульйончик, остуджуємо, зрізаємо м'ясо з кісток і ріжемо його на шматочки. У проціджений бульйон кладемо обсмажені овочі, куряче м'ясо і варимо хвилин п'ять. Столовою ложкою беремо тісто для галушок, опускаємо його в киплячий бульйон і варимо 10 хвилин. | |
Просмотров: 650 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |