Головна » Статті » Рецепти

Курячий суп з кукурудзяними галушками
Для приготування восьми порцій супу нам потрібні наступні продукти:половинка великої курки;
чотири горошинки чорного перчика;
одна морквина середнього размерчика;
дві великі ріпчасті цибулинки;
сіль;
один бутончик гвоздики;
зубчик часничку;
один лавровий листок;
Галушки:
один стаканчик заморожених або свіжих кукурудзяних зерен;
один стаканчик борошна;
полстаканчика кукурудзяного крохмалю;
дві з половиною чайн. ложки розпушувача;
яйце;
пів чайної ложечки солі;
полстаканчика тертого сиру «Чеддер»;
2/3 склянки молока;
стіл. ложечка рубаною петрушки;

Наливаємо в каструльку три літри води, кладемо в неї вимиту курочку, доводимо до кипіння і знімаємо пінку.

Овочі чистимо. Морквину, цибулину і зубчик часнику обсмажуємо без олії на розпеченій сковорідці. Додаємо овочі в бульйон і варимо півгодини. Через 20 хвилин кладемо в бульйон горошини чорного перчика, лавровий листочок і солимо.

Робимо галушки. Для їх приготування просіваємо в миску крохмаль, борошно, сіль і розпушувач. В окремому посуді збиваємо яйця +молоко.Кладем сир, петрушку, кукурудзу і ретельно перемішуємо. Додаємо до яєць суміш борошна, крохмалю і розпушувача і перемішуємо.

Залишилася моркву і цибулину ріжемо кубиками, обсмажуємо на раст. олії три хвилини.
Курочку виймаємо з бульйончик, остуджуємо, зрізаємо м'ясо з кісток і ріжемо його на шматочки.
У проціджений бульйон кладемо обсмажені овочі, куряче м'ясо і варимо хвилин п'ять.
Столовою ложкою беремо тісто для галушок, опускаємо його в киплячий бульйон і варимо 10 хвилин.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: суп

Рекомендовані рецепти:

Запечені яйця з овочами
Млинці з м'ясом
Печиво із злакових пластівців
Цукерки "Вишневий мармелад"
Фініковий кекс
Вівсяний хлібець
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: