Головна » Статті » Рецепти


Дане блюдо мені чомусь нагадує про далеке дитинство і меню дитячого саду, в якому я колись навчалася і в меню якого дане блюдо бувало дуже і дуже часто. Хоча тут і немає нічого дивного - такі вареники легко приготувати і вони корисні тим, що в них присутня сир, так необхідний дитячому организму.Для приготування ледачих вареників з сиром знадобиться в першу чергу сам сир - 200-250 грам, одне яйце,...
Переглядів: 635
Рецепти | | Коментарі (0)

Знадобиться підлогу літрова баночка консервованої червоної квасолі, триста грам шинки або будь молочної ковбаси, олія, ріпчаста цибуля, болгарський перець жовтий (великий), грам триста свіжих грибів, перець і сіль.
Грибочки треба обмити, нарізати, обсмажити, очистити цибулину і дрібно нарізаємо, додаємо нарізану цибулину до грибочкам і обсмажуємо все разом. Обсмажені гриби треба остудити і викласти на блюдо. До грибочкам квасолю консервовану додаємо (без рідини), додаємо нарізану дрібними кубиками шинку. Перець...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування цієї страви нам треба:
три яйця;
начинки:
печінка - 30 грамів, слив. масло -20 грамів; крапелька коньяку, сіль, зелений лук, петрушка, кріп, чорний перчик;
сир -20 грамів (натерти), слив. олія - 10 г, перець, сіль;
тушковані печериці - 20 грамів; слив. масло - 30 г, сіль, перець;
заливка: 4 ст. ложки майонезу, 40 г зеленого салату, чайна ложка томатної пасти, чайна ложка соку буряка, чайна...
Переглядів: 683
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування свинини нам треба:
сто грамів моркви;
один маленький цукіні;
сіль, чорний перець;
сімдесят п'ять мілілітрів вершків;
третя частина пучочка шніт-цибулі;
ч. ложечка не надто гострої гірчиці;
п'ятдесят мілілітрів бульйончик;
ст. ложка сметани;
ч. ложка злив. масла;
свиняча котлетка без кісточки, вагою сто п'ятдесят грамів;
ч. ложка оливки. масла;

Цибуля, цукіні і моркву миємо й сушимо. Моркву чистимо. Моркву і...
Переглядів: 761
Рецепти | | Коментарі (0)

Тушковані овочі є прекрасним доповненням до будь-якого другого блюда. В пост вони служать відмінною підливою як для різноманітних каш (гречки, рису тощо), так і вареної картоплі і навіть макаронів.
Що приємно: тушкувати овочі можна практично будь-які. Вони всі добре гармонують один з одним і, які саме інгредієнти будуть всередині страви, більше залежить від особистого смаку, ніж якихось особливих кулінарних правил. Я зазвичай тушу разом моркву, цибулю, солодкий...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з буряка - смачний і корисний. Він просто готується, але дуже фарбується, так що будьте обережні при його приготуванні.
Кількість буряків, необхідної для салату, розраховуйте, виходячи з бажаного обсягу, одержуваного на виході. Буряк в цій страві є головним інгредієнтом, тому якщо ви зваріть її занадто багато, то нічого страшного не станеться - частина її прекрасно буде лежати до свого години в холодильнику.

Для салату...
Переглядів: 708
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжний на смак і легкий у приготуванні салатик з курицей.Этим салатом моя родина дуже любить вечеряти жарким літом.
Для приготування 4-х порцій потрібно:

двісті грамів курячого філе;
приправа для курки (основний компонент приправи - орегано) - одна ст. ложка;
суміш салатних листків ( лолло россо, фризі, салат-латук) - за десять аркушів кожного виду;
помідори черрі - чотири штуки;
дві ст. ложки ростить. масла;

заправка:
одна ч. ложечка...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Це дуже простий рецепт і цікавий він тим, що запіканка готується з сухою манною крупою. Якщо запіканку з борошном робити, вона в'язку консистенцію набуває, але з манною крупою зовсім інша справа.
На пів кілограма домашнього сиру (я тільки домашній на ринку беру) знадобиться один - два курячих яйця, п'ять столових ложок цукру, але кінчику чайної ложки соди (не гасимо оцтом), манної крупи сім столових ложок з гіркою. Можна...
Переглядів: 724
Рецепти | | Коментарі (0)

Пару років варю абрикосовий конфітюр за цим рецептом.
На один кілограм абрикосів нам потрібно вісімсот грамів цукру, пачка ванілі (я не кладу, бо віддаю перевагу не використовувати штучні замінники, а натуральна ваніль коштує дорого), три краплі лимонної есенції (есенцію я заміняю лимонним соком).

Поділяємо абрикоси навпіл, видаляємо кісточки. Кладемо абрикоси у велику емальовану каструлю, засипаємо цукром з ваніллю, закриваємо і залишаємо на ніч.
На наступний день вливаємо лимонний...
Переглядів: 676
Рецепти | | Коментарі (0)

Продукти:
сто п'ятдесят грамів оливок;
велика червона цибулина;
помідори;
сіль;
два маленьких свіжих огірочка;
кінза;
три гілочки кропу;
чорний перець;
сто п'ятдесят грамів не занадто м'якою бринзи;
сімдесят п'ять мілілітрів оливкової олії;
лимонний сік;

Помідори миємо, ріжемо часточками. Оливки виймаємо з банки, маринад не виливаємо, він нам ще буде потрібен. Цибулину очищаємо і ріжемо тоненькими півкільцями. Кінзу моєму і подрібнюємо.

Огірочки миємо, чистимо, ріжемо соломкою, посипаємо...
Переглядів: 746
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 3021-3030 3031-3040 3041-3050 3051-3060 3061-3070 ... 4691-4700 4701-4708