Головна » Статті » Рецепти |
Дане блюдо мені чомусь нагадує про далеке дитинство і меню дитячого саду, в якому я колись навчалася і в меню якого дане блюдо бувало дуже і дуже часто. Хоча тут і немає нічого дивного - такі вареники легко приготувати і вони корисні тим, що в них присутня сир, так необхідний дитячому организму.Для приготування ледачих вареників з сиром знадобиться в першу чергу сам сир - 200-250 грам, одне яйце,... |
Для приготування свинини нам треба: сто грамів моркви; один маленький цукіні; сіль, чорний перець; сімдесят п'ять мілілітрів вершків; третя частина пучочка шніт-цибулі; ч. ложечка не надто гострої гірчиці; п'ятдесят мілілітрів бульйончик; ст. ложка сметани; ч. ложка злив. масла; свиняча котлетка без кісточки, вагою сто п'ятдесят грамів; ч. ложка оливки. масла; Цибуля, цукіні і моркву миємо й сушимо. Моркву чистимо. Моркву і... |
Ніжний на смак і легкий у приготуванні салатик з курицей.Этим салатом моя родина дуже любить вечеряти жарким літом. Для приготування 4-х порцій потрібно: двісті грамів курячого філе; приправа для курки (основний компонент приправи - орегано) - одна ст. ложка; суміш салатних листків ( лолло россо, фризі, салат-латук) - за десять аркушів кожного виду; помідори черрі - чотири штуки; дві ст. ложки ростить. масла; заправка: одна ч. ложечка... |
Пару років варю абрикосовий конфітюр за цим рецептом. На один кілограм абрикосів нам потрібно вісімсот грамів цукру, пачка ванілі (я не кладу, бо віддаю перевагу не використовувати штучні замінники, а натуральна ваніль коштує дорого), три краплі лимонної есенції (есенцію я заміняю лимонним соком). Поділяємо абрикоси навпіл, видаляємо кісточки. Кладемо абрикоси у велику емальовану каструлю, засипаємо цукром з ваніллю, закриваємо і залишаємо на ніч. На наступний день вливаємо лимонний... |